Kuva: Handout

Jori Sjöroos julkaisi uutta musiikkia - kuuntele GINAM

12.06.2020 07:45 - Reija Saarinen

10 kappaletta sisältävä albumi julkaistaan kappale kerrallaan kesäkuusta elokuuhun.

Artisti, tuottaja ja laulunkirjoittaja Jori Sjöroos julkaisee uutta omaa musiikkia kesällä 2020. Sjöroosin uusi 10 kappaletta sisältävä albumi ASK. WAIT. LISTEN. julkaistaan maailmanlaajuisesti yksi kappale kerrallaan, viikottain kesäkuusta elokuuhun. Albumin ensimmäinen kappale GINAM julkaistiin tänään.

- Albumin synty- ja tekoprosessi oli aito ja puhdistava kokemus. Tulen avaamaan tätä ajan sekä julkaisukaaren myötä enemmän. Vielä tässä vaiheessa haluan antaa kuulijalle tilaa luoda oma suhteensa albumiin ja sen estetiikkaan, Sjöroos toteaa tiedotteessa. 

Sjöroosin tuottamia ja säveltämiä albumeita on myyty Suomessa yli 500 000 kappaletta. Hän on tunnettu omista projekteistaan (Magenta Skycode, ROOXX) sekä yhteistyöstä tuottajana ja laulunkirjoittajana (PMMP, Vesta). Näiden lisäksi Jori on säveltänyt elokuvamusiikkia sekä musikaaleja.

ASK. WAIT. LISTEN.-albumi on samalla Sjöroosin ja Chisun yhdessä perustaman yhtiön 11 ONES:in ensimmäinen julkaisu. Yritys tulee julkaisemaan tulevaisuudessa Jorin ja Chisun yhteisiä sekä itsenäisiä projekteja. Lisäksi Yhtiö tuottaa musiikkia ennakkoluulottomasti eri tarkoituksiin ja kehittää luovia tekijöitä. 11 ONES:in tämän hetkiset artistit ovat Jori Sjöroos sekä ROOS+BERG.

- Me molemmat Jorin kanssa kunnioitetaan ja arvostetaan puhdasta ja autenttista luovuutta ja haluttiin luoda oma alusta - itselle sekä muille - luovuuden kehittämiseen, toteuttamiseen ja hoivaamiseen. Tämä on moderni musiikkiyhtiö, jota me rakennetaan rauhassa ja harkiten ja tähtäin on työskennellä kansainvälisesti, Chisu sanoo.

Sjöroosin uuden kappaleen pääset kuuntelemaan alta. 

Uusimmat