Kuva: AOP

Taylor Swiftiltä julkaistiin albumi ilman laulajan suostumusta: "Häpeilemätöntä ahneutta"

28.04.2020 11:15 - Roy Kokkonen

Taylor Swiftin ja musiikkimoguli Scooter Braunin riita syvenee entisestään Braunin julkaistua livealbumin ilman laulajan suostumusta.

Taylor Swiftin, 30, ja musiikkimoguli Scooter Braunin, 38, riita on saanut uuden käänteen. Braun julkaisi Swiftin aiemmin äänitetyn livealbumin ilman tämän suostumusta.

Olemme jo aiemmin uutisoineet poptähti Taylor Swiftin ja musiikkimoguli Scooter Braunin riidoista. Braun osti Swiftin entisen levy-yhtiön Big Machine Label Groupin, joka omistaa oikeudet laulajan kuuden ensimmäisen levyn musiikkiin. Kaupan myötä kappaleiden oikeudet siirtyivät Braunin haltuun. Jo ennen kauppaa välit kaksikon välillä olivat huonot, ja Swift kuvailikin tilannetta tuolloin pahimmaksi mahdolliseksi.

Välit eskaloituivat entisestään viime vuoden marraskuussa, kun Braun yritti kieltää Swiftiä esittämästä omia kappaleitaan American Music Awardseissa. Levy-yhtiö kielsi syytökset tuolloin.

Nyt tapahtumat saivat uuden käänteen. Braunin yhtiö julkaisi viime yönä livealbumin Swiftin yli kymmenen vuotta sitten kuullusta esityksestä. Swift tyrmäsi teon sosiaalisessa mediassa.

"Haluan kiittää fanejani, jotka ilmoittivat, että entinen levy-yhtiöni aikoo julkaista albumin, joka koostuu live-esiintymisistäni. Äänitys on tehty vuonna 2008, jolloin esiinnyin radio-ohjelmassa 18-vuotiaana. Olen aina rehellinen faneilleni, joten haluan kertoa, että en ole hyväksynyt tätä julkaisua", Swift kirjoitti Instagramin tarinoissa.

Hän vihjaa, että levy-yhtiö on taloudellisisssa vaikeuksissa.

"Näyttää siltä, että he ovat nähneet viimeisimmät tulokset ja tajunneet, että heidän ei ollut viisasta maksaa oikeuksista 330 miljoonaa dollaria. Nyt he tarvitsevat rahaa."

Swift syyttää entistä levy-yhtiötään ahneudesta.

"Tämä on vain yksi tapaus lisää häpeilemätöntä ahneutta koronaviruksen aikana. Niin mautonta, mutta niin läpinäkyvää."

Albumi löytyy Spotifysta nimellä Live From Clear Channel Stripped 2008. Scooter Braun tai hänen yhtiönsä eivät ole kommentoineet tapausta.

Lue myös: Taylor Swift vaatii fanejaan lopettamaan bilettämisen: "Minun on pakko ilmaista huoleni"

Lue myös: Justin Bieberin manageri joutui Taylor Swiftin tylyttämäksi: 'Teillä on jotain, mitä hän tarvitsee'

Lähde: Yahoo

Kilpailut

Uusimmat