Kuva: AOP

The Weekndiltä yllättävä teko - veti spekuloidun exänsä nimeä kantavan biisinsä pois julkaisusta

04.12.2019 19:45 - Milena Raappana

Artisti oli rekisteröinyt entisen kumppaninsa Selena Gomezin nimeä kantavan biisin musiikkijärjestölle. Pian kappale kuitenkin katosi järjestön sivuilta.

R&B-muusikko ja tuottaja The Weekndiltä, 29, oikealta nimeltään Abel Makkonen Tesfaye, julkaisi uutta musiikki marraskuun lopulla. 

Marraskuun 27. päivänä tuli ulos tulevan neljännen studioalbuminen ensimmäinen single Heartless ja pari päivää tämän jälkeen toinen kappale Blinding Lights

Kuitenkin näitä kappaleita ennen artisti oli rekisteröinyt  American Society of Composers, Authors and Publishers -järjestön kautta kappaleen Like Selena. Tämä on tavanomainen käytäntö uutta musiikkia julkaisevalla artistille, mutta biisin nimi oli huomiota herättävä.

Biisi kantaa the Weekndin entisen kumppanin laulaja-näyttelijä Selena Gomezin, 27, nimeä, mikä aiheutti fanien kesken spekulaatioita, kertooko kyseinen kipale kaksikon suhteesta, joka päättyi vuoden 2017 lokakuussa. 

View this post on Instagram

video out.

A post shared by The Weeknd (@theweeknd) on

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nyt kuitenkin Marie Claire -julkaisu kertoi, että biisi olisi vedetty järjestön rekisteristä pois ennen kuin sitä julkaistiin. Tarkkaa syytä kappaleen katoamiselle ei tiedetä ja arvailujen varaan jää myös se, tuleeko se koskaan julkaisuun.

Entisten suhteiden läpikäynti musiikissa ei ole The Weekndille uutta ja fanit ovatkin ehtineet yhdistää uudet Heartless- ja Blinding Lights -singlet muusikon entisiin kumppaneihin. Heidän mukaan ensimmäinen kertoo artistin ja Gomezin erosta ja jälkimmäinen hänen on-off-suhteestaan malli Bella Hadidiin, 23.

Lue myös: Bella Hadid ja The Weeknd jälleen erokohun pyörteissä - nimettömän lähteen tiedot leviävät

Lue myös: The Weeknd sekä Daft Punk haastettiin oikeuteen Starboy-hitistään, syytetään plagioinnista

Lähde: Marie Claire

Uusimmat