Kuva: AOP

Pussycat Dollsin comeback-show oli monelle jo liian seksikäs - yli 400 valitusta viranomaisille!

03.12.2019 10:45 - Iiro Myllymäki

Tyttöbändin esiintyminen X Factorissa on herättänyt monenlaisia reaktioita.

Kirjoitimme aiemmin, että tyttöbändi Pussycat Dolls teki näyttävän paluun esiintymällä Ison-Britannian X Factor -ohjelmassa. Yhtye esitti potpurissa suurimpia hittejään ja kiusoittelivat myös uudella kappaleella.

Joidenkin tv-katsojien mielestä yhtyeen jäsenten seksuaalinen kiusoittelu meni kuitenkin esityksessä liian pitkälle. Naiset olivat pukeutuneet seksikkäisiin mustiin asuihin, ja erityisesti bändin keulakuva Nicole Scherzinger, 41, näytti asussaan paljasta pintaa. Pussycat Dollsin esitys päättyi siihen, että naisten päälle kaadettiin vettä ja he esittivät viimeiset koreografiansa märkinä.

(kuva: AOP)

Siinä missä monet ylistivät naisten paluuesitystä sosiaalisessa mediassa, jotkut kokivat sen liian seksuaalisesti latautuneena. Brittiläinen Metro-sivusto uutisoi, että monet katsojat valittivat esityksestä Britannian tv-ohjelmia valvovalle virastolle Ofcomille. Viestintäviranomainen vastaanotti esityksestä uutistietojen mukaan 419 valitusta, ja määrä on todennäköisesti nyt jo suurempi.

Sosiaalisessa mediassa jotkut katsojat ovat kirjoittaneet katsoneensa lähetystä yhdessä lastensa kanssa ja kokeneensa Pussycat Dollsin esityksen liian roisiksi lasten silmille.

”Minun piti peittää kuusivuotiaan tyttäreni silmät, kun he saapuivat ruutuun kamalat ja provosoivat asut päällään. Häpeäisitte, Pussycat Dolls”, kirjoittaa eräs pahastunut katsoja.

Jos et vielä ole nähnyt esitystä, voit katsoa sen alta. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: Nicole Scherzinger yllätti faninsa ilouutisella, some sekosi: "Tätä on odotettu"

Lue myös: Kuuma, kuumempi, Nicole Scherzinger - katso kuvat lookista, joka ei jätä ketään kylmäksi

Lähde: Metro

Uusimmat