Kuva: AOP

Pussycat Dollsin comeback-esitys tihkui seksiä - erityisesti Nicole Scherzinger esitteli ihoa

02.12.2019 10:45 - Iiro Myllymäki

Pussycat Dolls teki näyttävän paluun X Factor -ohjelmassa.

Tyttöbändi Pussycat Dolls on tehnyt paluun. Nicole Scherzingerin, 41, luotsaama yhtye teki comeback-esityksensä Britannian X Factor: Celebrity -ohjelman finaalissa viikonloppuna. Kyseisessä ohjelmassa naiset esittivät potpurin hiteistään Buttons, When I Grow Up ja Don’t Cha. Lisäksi naiset tarjoilivat pienen pätkän uutta biisiään React. Naiset olivat pukeutuneet tyylikkäästi kokomustaan, ja etenkin keulakuva Scherzingerin asu paljasti runsaasti paljasta pintaa.

Superseksikäs esitys oli taattua Pussycat Dolls -tyyliä, ja runsaasti tanssia sisältänyt viisiminuuttinen sai yleisön sekoamaan innosta. Muun muassa Twitterissä esityksestä on kirjoitettu ylistäviä sanoja.

”Pussycat Dolls vapauttaa sisäisen stripparini”, kommentoi yksi.

”Uudet popparit eivät pysty vastaavaan”, kirjoittaa toinen.

”He ovat legendoja”, on myös kommentoitu.

Voit katsoa Pussycat Dollsin paluuesityksen alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Nicole Scherzinger on lupaillut Twitterissä, että React-kappale julkaistaan kokonaisuudessaan pian. Pussycat Dolls on julkistanut ensi vuodelle kiertuepäiviä Isoon-Britanniaan, Irlantiin, Australiaan ja Uuteen-Seelantiin.

Naiset ovat kertoneet, että paluu oli alun perin heidän managerinsa Robin Antinin idea. Antin oli pitänyt ehdotusta esillä jo vuosien ajan, mutta nyt oli oikea aika palata.

- On hauskaa tulla takaisin, koska meillä on niin mahtava kemia, kertoo bändin jäsen Ashley Roberts.

Yhtyeen muodostavat Nicole Scherzinger, Ashley Roberts, Kimberly Wyatt, Jessica Sutta ja Carmit Bachar. Bändissä aiemmin ollut Melody Thornton ei ole enää mukana, ja yhtyeen jäsenet eivät ole kommentoineet asiaa uusissa haastatteluissa. Thornton on aiemmin kertonut, että vuodet yhtyeessä olivat hänelle haastavia, sillä kokemus vaikutti kielteisesti hänen itsetuntoonsa. Nainen on kertonut, että Nicole Scherzinger hoiti kaikki lauluosuudet ja muiden naisten osuudeksi jäi vain tanssia.

- En päässyt käyttämään suurimpia vahvuuksiani hyväksi. Olin porukan huonoin tanssija, joten se oli haastavaa, Thornton on sanonut.

Yhtyeen aiemman suosion huippuvuosia olivat 2005-2009, jolloin yhtye julkaisi kaksi albumia.

Lue myös: Nicole Scherzinger yllätti faninsa ilouutisella, some sekosi: "Tätä on odotettu"

Lue myös: Entinen Pussycat Dolls -jäsen arvostelee yhtyettä rajuin sanoin: "Se oli prostituutiota"

Lähteet: Metro.co.uk, Metro.co.uk

Uusimmat