Kuva: Emmi Moilanen

Saara Aalto paljasti ilouutisen uudesta musiikista - "Tässä pieni salaisuus"

19.08.2019 13:45 - Iiro Myllymäki

Saara Aalto on kesällä valmistellut tulevaa albumiaan.

Viime vuoden keväällä Saara Aalto, 32, julkaisi Wild Wild Wonderland -albuminsa, joka oli naisen ensimmäinen julkaisu Brittien X Factor -kisan myötä tulleen kansainvälisen läpimurron jälkeen. Kilpailun ansiosta suomalaislaulaja teki kansainvälisen levytyssopimuksen ensin Sonyn kanssa, mutta siirtyi lopulta Warnerille. Naisen edelliseltä albumilta löytyi muun muassa Monsters-hitti, jolla Aalto osallistui Euroviisuihin.

Nyt Saara Aalto on antanut faneilleen ensimmäisiä tietoja uudesta musiikista. Nainen tiedottaa sosiaalisen median kanavissaan, että hän on äänittänyt uutta materiaalia Spotifyn Secret Genius Studiossa Lontoossa.

”Tämä viimeisin vuosi on ollut upea ja hullu matka, ja tänä kesänä olen pistänyt kaikki nuo kokemukset uuteen musiikkiin. Tässä pieni salaisuus: albumi on 80-prosenttisesti valmis”, Saara Aalto kirjoittaa Twitter-päivityksessään.

Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Saara Aalto viittaa uuteen albumiinsa aihetunnisteella #SA7, samalla tavalla kuin hän viittasi edelliseen albumiinsa hashtagilla #SA6.

Kesän aikana Saara Aalto ehti studiotyön ohella keikkailla useassa eri Pride-tapahtumassa. Nainen esiintyi muun muassa massiivisessa Lontoon Pridessa, jonka tunnuskappaleeksi hänen Dance Like Nobody’s Watching -biisinsä oli valittu. Nainen esiintyi myös kaikkien aikojen ensimmäisellä Pride-lennolla, joka lennätti naisen Lontoosta New Yorkiin. Aallon Instagram onkin täyttynyt kesän aikana sateenkaaren väreistä.

Lue myös: Saara Aallon ja Suvi-siskon yhdennäköisyys hämmästyttää somessa: "Näytätte kaksosilta"

Lue myös: Saara Aalto kävi pohjalla, muistelee Ylen Kutsuvieras-ohjelmassa: "Mietin, että nyt rupean juopoksi"

Uusimmat