Kuva: AOP

Mariah Carey avautuu legendaarisen katastrofaalisesta esiintymisestään: "Ketä oikeasti kiinnostaa?"

11.07.2019 09:15 - Iiro Myllymäki

Mariah Careyn uuden vuoden televisioitu esitys meni pahasti pieleen teknisten ongelmien vuoksi vuonna 2016.

Kun vuosi 2016 kääntyi vuoteen 2017, Mariah Carey kirjoitti itsensä pophistoriankirjoihin esiintymällä New Yorkin Times Squarella. Naisen oli määrä esittää perinteikkään Auld Lang Syne -laulun lisäksi kaksi hittiään, Emotions ja We Belong Together, mutta tekniset ongelmat muuttivat esityksen surkuhupaisaksi katseltavaksi. Mariah Carey ei laulanut esityksen aikana juuri lainkaan, vaan liikuskeli tanssijoidensa ympäröimänä jopa välinpitämättömän oloisena ja välillä jutteli yleisölle selittäen teknisiä ongelmia. Hän kertoi Emotions-kappaleen aikana, ettei kappaletta varten ollut tehty soundcheckiä. Välillä Mariah Careyn lauluosuudet kuuluivat taustanauhalta eikä nainen edes teeskennellyt liikuttavansa suutaan sanojen tahdissa.

Mariah Carey ei peitellyt tunteitaan pieleen menneen esityksen aikana. (kuva: AOP)

Koko homma lähetettiin suorana lähetyksenä televisiossa, ja esitys nousi todella kuumaksi keskustelunaiheeksi, ja keskustelua käytiin pitkälti ilkkuvaan sävyyn. Mariah Carey ja hänen tiiminsä ovat selittäneet esityksen epäonnistumista sillä, että hänen korvamonitorinsa eivät toimineet eikä nainen kuullut taustamusiikkia ollenkaan. Careyn tuolloinen manageri Stella Bulochnikov kertoi Billboardille, että esityksen taustalla ollut tuotantotiimi pakotti Careyn menemään lavalle rikkinäisten monitorien kanssa. Manageri kielsi, että ongelmat olisivat johtuneet Mariah Careyn omasta laiskuudesta.

Katastrofaaliseksi kuvaillun esityksen pääset katsomaan alta. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Laulaja itse vaikutti kykenevän suhtautumaan asiaan huumorilla, sillä hän julkaisi vitsikkään päivityksen Twitteriin esityksen tiimoilta. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Rolling Stone -lehdelle Carey kuitenkin myönsi olleensa tilanteessa häpeissään. Tuore Cosmopolitan-haastattelu paljastaa, että nainen on kuitenkin päässyt asiasta yli.

- Jos ihmiset luulevat, että tuo on pahinta, mitä urallani on sattunut, he eivät ole tutustuneet uraani tarpeeksi hyvin. Kaiken kokemani jälkeen, ketä oikeasti kiinnostaa p*skan vertaa, jos monitorini meni rikki ja putosi paikoiltaan, koska typerä pukuni oli liian löysällä? Tällaisia asioita tapahtuu, ja sitten ne ovat ohi. Todelliset fanini pysyvät rinnallani, ja kaikki muut kyllä pääsevät asiasta yli, Carey kertoo nyt.

Lue myös: Mariah Carey vei suositun Instagram-haasteen aivan uudelle tasolle - katso hämmentävä video

Lue myös: Mariah Carey bikineissä on upea näky - uskoisitko lähes viisikymppiseksi?

Lähteet: Cosmopolitan, Rolling Stone, Billboard

Kilpailut

Uusimmat