Kuva: AOP

Villit huhut pitivät paikkansa - Madonna esiintyy Euroviisuissa!

08.04.2019 19:33 - Iiro Myllymäki

Supertähti nähdään vierailevana esiintyjänä toukokuussa Tel Avivin Euroviisuissa.

Popin kuningatar Madonna, 60, nähdään vierailevana esiintyjänä tämän vuoden Eurovision laulukilpailussa. Euroviisut järjestetään Israelissa Tel Avivissa toukokuussa. Israelilainen päivälehti Haaretz kertoo, että kilpailun järjestävä Euroopan yleisradioliitto EBU on vahvistanut tiedon.

Madonnan mahdollisesta esiintymisestä on huhuttu jo pitkään. Haaretz kirjoittaa, että Madonnan uskotaan esittävän Euroviisuissa kaksi kappaletta, joista toinen on mahdollisesti uusi, ennen kuulematon kappale. Supertähden tuominen viisulavalle ei tule halvaksi, sillä hintalapun on kerrottu olevan noin 890 000 euron luokkaa.

Madonnan viisuesiintyminen on neljäs kerta, kun Madonna esiintyy Israelissa. Hän on konserttikiertueidensa lisäksi matkustanut aiemmin Israeliin harjoittamansa kabbalah-uskonnon puitteissa. Euroviisut osuu samaan aikaan, kun Madonnan odotetaan julkaisevan uutta musiikkia ensimmäistä kertaa neljään vuoteen.

Tämänvuotisten Euroviisujen järjestäminen on ollut hienoisessa vastatuulessa rahoitusongelmien ja boikottivaatimusten takia. Viisuja on vaadittu boikottiin Israelin harjoittaman politiikan vuoksi Palestiinaa vastaan käytävässä kiistassa. Syyskuussa esimerkiksi brittilehti Guardianissa julkaistiin useiden taiteilijoiden vetoomus, jolla vaadittiin kilpailua siirrettäväksi pois Israelista. Israel sai Euroviisujen järjestysvastuun itselleen, kun sen edustaja Netta vei voiton viime vuoden kilpailussa kappaleellaan Toy.

Eurovision laulukilpailun finaali nähdään lauantaina 18. toukokuuta. Euroviisuissa ei ole tapana nähdä suuria musiikin supertähtiä vierailevina esiintyjinä. Poikkeus tähän nähtiin vuonna 2016, kun Justin Timberlake esiintyi euroviisulavalla.

Lue myös: Madonna 60 vuotta! Katso kuvat supertähden kohauttaneimmista lookeista vuosien varrelta

Lue myös: Madonna vastasi kipakasti takaisin peppuimplanttikohuun: "En etsi kenenkään hyväksyntää"

Lähde: Haaretz, The Guardian

Uusimmat