Kuva: Hanna-Maria Grönlund

Paljasta pintaa, scifiä ja tanssia - Vesalan uusi musiikkivideo on erikoinen tekele

18.01.2019 11:45 - Lauri Kujanpää

Video julkaistiin eilen 17. tammikuuta YouTube-palvelussa.

Vesala, 37, esittää taidettaan nyt videomuodossa. Artistin Mul ei oo lapsuudensankarii -kappaleesta on julkaistu musiikkivideo, joka on hyvin erikoinen teos. Videolla liikutaan scifi-hengessä hämmentävän tanssin -, paljaiden kehojen -, ja naamareiden maailmassa.

Videon ohjauksesta vastaa Viivi Huuska, joka on suomalainen valokuvaaja sekä ohjaaja. Taiteellinen musiikkivideo julkaistiin eilen 17. tammikuuta YouTube-palvelussa.

Vesala kerto tiedotteessa tekoprosessista seuraavasti:

Videon teko lähti sillä tavalla erikoisesti, että ensin pyysin mukaan kuvaajan. Yleensä mietitään aluksi, kuka mahtaisi olla oikea ohjaaja. Etsiskelin syksyllä mielenkiintoista kuvaajaa tuleviin yhteistöihin, ja kun törmäsin Max Smedsin tekemiin juttuihin, niin tiesin heti, että tuossa on superlahjakas tekijä. Näimme kerran, sovimme, että ryhdytään hommiin, ja sen jälkeen olemmekin tehneet yhdessä jo seuraavan kiertueen visuaalien kuvamateriaalin ja nyt tämän musiikkivideon."

Vesala myös kehuu, että ohjaaja Huuskalla on vahva näkemys.

Onneksi Viivi Huuska halusi ohjata tämän, sillä hänellä on vahva näkemys ja ote, jota tällainen polveileva kappale kaipaa. Tämä on ilman muuta massiivisin musiikkivideo, jonka kuvauksessa olen koskaan ollut. Kuvaukset kestivät kaksi päivää, lilluin limassa jättimäisessä akvaariossa, kävelin pellolla pakkasessa vähissä vaatteissa, itkin avaruussukkulasimulaattorissa, tanssin oranssissa savussa ja niin edelleen. Viivi otti ensimmäisen soololevyni valokuvat, ja tiesin, että hänen kanssaan kaikki tehdään aina megalomaanisella rakkaudella. Työryhmä oli niin hyvä, että sillä porukalla pitäisi tehdä kokonainen leffa.

Voit katsoa videon alta.

Lue myös: Paula Vesalalta poikkeuksellinen lausunto somessa - "Hei anteexi..."

Lue myös: Paula Vesala lähes tunnistamattomana tuoreessa kuvassa - huomaatko mikä on muuttunut?

Lue myös: Fanit rakastuivat Vesalan uuteen biisiin - "Oot mun lapsuudensankari"

Kilpailut

Uusimmat