Kuva: Senja Rapila

Laulaja Alman kovin yhteistyö tähän mennessä? Poseeraa yhdysvaltalaisen megatähden kanssa

13.06.2018 14:00 - Iiro Myllymäki

Alma on jakanut itsestään yhteiskuvan Miley Cyrusin kanssa.

Alma, 22, on tehnyt hurjaa nousua Suomen musiikkimaailman kovimmaksi vientitoivoksi, eikä naisen vauhti näytä hiipuvan. Alma on päässyt julkaisemaan yhteiskappaleita monien kovan luokan tekijöiden kanssa, Yhteistyökumppaneiden joukossa ovat muun muassa ruotsalainen Tove Lo, brittiläinen Charli XCX ja tanskalaisen. Nyt nainen on kuitenkin vihjaillut sosiaalisessa mediassa yhteistyöstä, joka on suuruusluokaltaan vielä huomattavasti kovemman luokan juttu.

Alma poseeraa Instagramin tarinoihin lataamassaan kuvassa yhdessä yhdysvaltalaisen poptähden Miley Cyrusin kanssa. Kuvassa nähdään myös tuottaja Andrew Wyatt, joten voi olettaa, että naiskaksikolla on tekeillä yhteistä musiikkia. Miley Cyrus tunnetaan muun muassa hiteistään Wrecking Ball, We Can’t Stop ja Malibu. Hän on lukuisat kerrat kohauttanut räävittömällä imagollaan, ja etenkin twerkkaaminen palkintogaalassa laulaja Robin Thickeä vasten on jäänyt popin historian kirjoihin.

(kuva: Instagram)

Miley Cyrus on jakanut itsekin Instagramin tarinoissaan yhteiskuvan Andrew Wyattin kanssa. Kyseisessä kuvassa kaksikko nähdään levytysstudiossa. Kaksikolla on kuvassa samat vaatteet kuin Alman jakamassa kuvassa, joten olettaa sopii, että kolmikko on työstänyt yhdessä nimenomaan uutta musiikkia.

Asiasta kirjoitti ensimmäisenä Seiska.

Lue myös: Suuseksin opetusta ja paljasta pintaa: Alma tähdittää Tove Lon härskiä uutuusvideota, katso

Kilpailut

Uusimmat