Kuva: Eurovision.tv

Saara Aallon haukutussa viisuesityksessä pistettiin kaikki uusiksi - "Olo on luottavainen"

16.04.2018 16:15 - Iiro Myllymäki

Suomi lähtee tosissaan hakemaan hyvää sijoitusta tämän vuoden Euroviisuissa.

Saara Aalto, 30, edustaa Suomea tämän vuoden Euroviisuissa kappaleellaan Monsters. Kappale valittiin edustusviisuksi Uuden musiikin kilpailussa, jossa yleisö ja kansainväliset raadit päättivät voittajan kolmen ehdokaskappaleen joukosta. Tuolloin voittokappaleen esitys herätti paljon kritiikkiä, ja Saara Aalto lupasi, että esitys pistetään täysin uusiksi.

UMK-finaalista on kulunut nyt puolitoista kuukautta, ja Yle tiedottaa, että esitys on nyt saatu euroviisukuntoon.

- Olemme tehneet paljon työtä saavuttaaksemme mahdollisimman näyttävän, ja biisiin sopivan esityksen. Nyt voimme hyvällä mielellä lähteä tavoittelemaan finaalipaikkaa ja sijoitusta mahdollisimman korkealla tulostaulun vasemmalla puolella, sanoo tuottaja Anssi Autio.

Esityksen lopullinen sisältö paljastetaan vasta euroviisulavalla. Uudistetusta esityksestä vastaa amerikkalainen Brian Friedman, joka suunnitteli Saara Aallon kaikki UMK-esitykset. Kaksikko teki yhteistyötä myös Saara Aallon kilpaillessa Ison-Britannian X Factor -ohjelmassa.

Saara Aalto on luottavaisin mielin esityksen suhteen.

- Aivan uskomatonta, ihan pian olen unelmani äärellä Euroviisuissa! Tätä olen odottanut niin monta vuotta. Nyt on luvassa vielä viimeiset harjoitukset ja pukusovitukset ennen kuin Lissabon kutsuu. Tuntuu, että uudistuneessa esityksessä kaikki on kohdillaan, joten olo on rauhallinen ja luottavainen, Aalto sanoo.

Alta voit katsoa, miltä Monsters näytti UMK:ssa.

Saara Aalto kilpailee Euroviisuissa ensimmäisessä semifinaalissa 8. toukokuuta. Viisujen finaali käydään 12. toukokuuta.

Voice.fi kirjoittaa jokaisesta tämän vuoden euroviisukappaleesta esittelyn ja arvostelun. Pääset lukemaan nämä jutut tämän linkin takaa.

Lue myös: Nyt on vaikuttavaa! Saara Aalto laulaa Monsters-viisunsa 34 kielellä uutuusvideolla, katso

Lue myös: Saara Aalto esiintyi suuressa euroviisukonsertissa, fanit ylistävät: "Täysin erilainen kuin UMK:ssa"

Uusimmat