Kuva: Senja Rapila

Jenni Vartiainen, tekeekö myös Gimmel paluun? "Ei ole kukaan kauheasti kaipaillut"

04.02.2018 15:15 - Iiro Myllymäki

Jenni Vartiainen ei usko, että Gimmel seuraa Nylon Beatin ja Tiktakin jalanjäljissä comebackin suhteen.

Ennen menestyksekästä soolouraansa Jenni Vartiainen, 34, tuli suomalaisille tutuksi Popstars-ohjelmassa muodostetusta Gimmel-triosta. Yhdessä Ushma Karnanin ja Susanna Korvalan kanssa Vartiainen levytti kolme albumia vuosina 2002-2004. Etenkin yhtyeen debyyttialbumi Lentoon oli suuri menestys, sillä albumia myytiin liki 100 000 kappaletta, eli multiplatinamyynnin verran.

Perjantaina toinen takavuosien suosittu naisyhtye Nylon Beat julkisti tekevänsä paluun keikkalavoille tulevana kesänä. Myös Tiktak tekee odotetun paluun ensi kesänä. Voice.fi kysyi Jenni Vartiaiselta Emma-gaalan punaisella matolla, voiko Gimmel joskus tehdä comebackin.

- Sellaista ei ole suunnitelmissa. En usko, en tiedä. En oikein pysty sanomaan tähän mitään. Mutta siistiä että Naikkarit tekee paluun! Gimmeliä ei kukaan ole kauheasti kaipaillut, Vartiainen sanoo nauraen.

Nylon Beatin ja Tiktakin comebackien taustalla oli se, että bändejä oli lukuisat kerrat pyydetty palaamaan keikkalavoille. Gimmelin suhteen näin ei ole Vartiaisen mukaan käynyt.

Gimmel tosin teki pienimuotoisen yhteenpaluun viisi vuotta sitten, kun yhtyeen perustamisesta oli kulunut kymmenen vuotta. Voice.fi kirjoitti tuosta kolmen kappaleen mittaisesta yksityiskeikasta heti tuoreeltaan. Voit lukea kyseisen jutun tästä linkistä. Vartiainen muistelee tuota minikeikkaa lämmöllä.

- Vedimme muutaman biisin akustisesti omaksi iloksemme. Paikalla olivat Gimmelin aikaiset tuotantotiimin ja levy-yhtiön tyypit. Kaikki olivat keikasta vaikuttuneita, ja me itsekin hämmennyttiin, että olimmepa me hyviä. Muistimme vielä, miten biisit menevät, Vartiainen sanoo.

Gimmelin muut jäsenet eivät ole jatkaneet musiikkiuralla. Ushma Karnani on valmistunut Teatterikorkeakoulusta näyttelijäntyön linjalta ja näytellyt muun muassa Konttori-sarjassa, ja Susanna Korvala puolestaan on vetäytynyt täysin julkisuudesta.

Voit katsoa Gimmelin ensimmäiseen singleen kuvatun musiikkivideon alta:

Lue myös: Jenni Vartiaisen musta iltapuku oli napakymppi valinta - katso kuvat upeasta luomuksesta

Lue myös: Nylon Beatin paluu oli vähällä jäädä toteutumatta - paljastavat nyt syyn

Lähde: Musiikkituottajat

Kilpailut

Uusimmat