Kuva: AOP

Hoida hiuksia kotona maailmantähtien tapaan - Kardashian-klaanin kampaaja listasi parhaimmat niksinsä

26.05.2020 16:15 - Emmi Moilanen

Asiantuntija vinkkaa ottamaan kaiken hyödyn irti kutrien luontaisesta öljyisyydestä.

Hiusstylisti Irinel de León vastaa useiden julkisuudesta tuttujen naisten hiuksista. Hän on työskennellyt lähes kaikkien Kardashian-Jenner-klaanin jäsenten kanssa; Kimin, Kendallin, Khloén ja Kourtneyn. Heidän lisäkseen León on myös malli Hailey Bieberin ja malli Chrissy Teigenin kutrien takana.

Nyt León paljastaa E!News-julkaisulle parhaimmat niksinsä, joiden avulla jokainen meistä voi helliä kutrejaan maailmantähtien tyyliin kotona.

Ensimmäiseksi asiantuntija toteaa, että useat ovat tottuneet käyttämään runsaasti erilaisia muotoilutuotteitta hiuksiinsa.

- Tiedäthän, tuote siihen ja tuote tuohon, mutta harva ajattelee, että runsas hiustuotteiden käyttäminen aiheuttaa niiden jäämiä päänahkaan ja hiusten pituuksiin. Tämä voi myös vaikuttaa hiustesi laatuun, hän toteaa.

León kannustaa jokaista nauttimaan omasta hiuslaadusta ja korostamaan sen hyviä puolia.

- Jos sinulla on laineikkaat tai kiharat hiukset, käytä vähän muotoiluvoidetta, puristele se hiuksiisi ja anna kuivua. Suorat hiukset näkisin taas matalalla, sievällä nutturalla, joka jättää kasvoja kehystävät hiussuortuvat eteen.

Jos olet tottunut kuumakäsittelemään hiuksiasi runsaasti, nyt on Leónin mukaan erinomainen aika antaa kutreille lepoa. Hän painottaa myös toista tärkeää seikkaa.

- Varmista, että käyttämäsi välineet ovat oikeasti puhtaita. Se on tärkeää.

- Jos käytät hiustenkuivaajaa, varmista, että suutinosa on puhdas. Varmista myös, että harjasi ovat puhtaita bakteereista, jotta niitä ei keräänny hiusten pituuksiin ja päänahkaasi, León jatkaa ja lisää, että likaisuus voi ennen pitkää vaurioittaa niin itse välinettä kuin kutrejakin.

Hyödynnä hiusten luontainen öljyisyys

Oman hiuslaadun korostamisen lisäksi León vinkkaa ottamaan kaiken hyödyn irti kutrien luontaisesta öljyisyydestä.

- Jos sinulla on todella rasvaiset hiukset, hyödynnä se harjaamalla hiukset puupiikkiharjalla juuresta latvaan. Tämä saattaa kuulostaa ällöttävältä, mutta se on hyväksi latvoille sekä päänahallesi. Olen myös todella iso sliipattujen hiusten fani, ja on tärkeää hyödyntää sitä mitä on.

- Tee likaisiin hiuksiin keskijakaus ja muotoile kutrit matalalle, sliipatulle poninhännälle. Voit myös muotoilla latvoista nutturan, León oheistaa.

Hiusten pesun jälkeen asiantuntija kannustaa vaihtamaan karhean pyyhkeen vanhaan, puuvillaiseen t-paitaan.

- Sillä kuivaaminen on erityisen hyödyllistä erityisesti heille, joilla on kiharat hiukset.

León korostaa lopuksi myös, että hiusten pörröisyyttä taltuttaa hetkessä se, kun maltat kiinnittää tarkempaa huomiota siihen, millä tavalla harjaat kutrisi.

- Ole hellävarainen ja aloita latvoista jatkaen ylöspäin. Voit selvittää hiuksia jo suihkussa ennen hoitoaineen pois huuhtelemista. Näet eron hiusten pörröisyydessä ja hiuslaadussa.

Lue myös: Ovatko hiuksesi vaurioituneet? Helppo testi paljastaa heti

Lue myös: Kampaukset, jotka sopivat kaikille hiustyyleille: 13 helppoa ideaa, joissa osa kutreista on kiinni

Lue myös: Kim Kardashianin erilainen look hurmaa: "Nuo hiukset, täydelliset"

Lähde: E!News

Uusimmat