Kuva: AOP

Neljä superhelppoa kampausideaa muotiviikoilta

23.03.2020 13:15 - Henna Koste

Trendikampauksissa on nyt aistittavissa nostalgiaa.

Viime aikoina olemme saaneet huomata, että monet takavuosien kampaustyylit (myös ne, jota emme olisi uskoneet enää kaipaavamme) ovat tulleet takaisin. Jos kaipaat piristystä tyyliisi, eikä sinulle ole ylimääräistä aikaa kampaukselle, olet klikannut oikeaan paikkaan. Poimimme Pariisin muotiviikoilla nähdyistä tyyleistä trendikkäät vaihtoehdot, jotka syntyvät ilman suurempia kampaustaitoja. 

Vesikampaus

Vesikampaus on takavuosien hitti, joka on tullut takaisin. Sen voi tehdä myös lyhyempiin hiuksiin helposti. Kampaus syntyy nopeasti vahan tai geelin avulla. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Huivi

Huivit ovat nyt iso trendi, olivatpa ne sitten päässä tai kaulassa. Muotiviikoilla nähdyt tyylit osoittivat, että huivin sitomisessakin pätevät nyt nostalgiset tuulahdukset. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Pinnit

Viime vuoden hittikampaus jatkaa suosiotaan, onneksi. Helppo ja näyttävä kampaus syntyy sommittelemalla pinnejä hiuksiin huolettomasti tai vaikka skarpisti suoraan riviin. Käytä kaikki pakkauksen pinnit tai valitse yksi isompi, näyttävä vaihtoehto. 

(kuva: AOP)

Suortuvat ohimoilla

Muoti kiertää kehää ja nyt 2000-luvun alkupuolella nähty kampaus on jälleen todella ajankohtainen. Muun muassa Jennifer Lopez ja Dua Lipa ovat jälleen hurahtaneet kampaukseen, jossa ohuet suortuvat saavat roikkua ohimoilla. Tyyli näkyi myös muotiviikoilla. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Täsmäohjeet, kuinka luot Kim Kardashianin, Ariana Granden ja Jennifer Lopezin kampaukset - katso

Uusimmat