Kuva: Shutterstock

Herkullinen "Skittles"-manikyyri on kuumin kynsitrendi tällä hetkellä - oletko jo kokeillut?

24.10.2019 09:15 - Milena Raappana

Karkeista nimensä saavassa Skittles-manikyyrissä jokainen kynsi on eri värinen

Herkullinen eri värejä sekoittava manikyyritrendi on valloittanut sosiaalisen median suurella mittakaavalla. 

Instgramista voi bongata kynsikuvia, joissa on sekoitettu useampia eri kynsilakkoja, mutta silti värit jollain tavalla ovat samassa harmoniassa. Tätä trendikästä manikyyriä kutsutaan nimellä Skittles-manikyyri ja nimellä viitataan maukkaisiin karkkeihin. 

Manikyyrissä kynsilakkojen sävyt vaihtelevat jokaisessa sormessa, mutta ne silti pelaavat yhteen. Kynsitrendiä voi muokata omaan makuun sopivaksi sen mukaan, haluaako ryhtyä villiksi vai pitäytyä ennemminkin saman väriperheen sävyissä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Värien valinta Skittle-manikyyriin voi olla haastavaa, joten kynsisalonki Olive and Junen kynsiekspertti Sarah Gibbson Tutle jakoi Popsugar-julkaisulle vinkkinsä parhaimman lopputuloksen saamiseksi.

Tutle neuvoo ensimmäisenä valitsemaan esimekiksi oman suosikkivärinsä. Tämän jälkeen valitse tästä väristä lakka, joka on kaksi sävyä tummempi ja lakka, joka on kaksi sävyä vaaleampi. Näin lakkaus ikään kuin liukuu kynsien välillä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tutlen toinen vinkkin on etsiä inspiraatiota omista lempiherkuista, sillä juontaahan manikyyrin nimikin alkujaan karkeista. 

- Rakastan cookies and cream -jälkiruokia (suom. keksejä ja kermaa), joten tällä hetkellä luottomanikyyrini lakkojen väriskaala on mustasta kirkkaan valkoiseen, Tutle sanoo. 

Herkuttele siis hyvällä omalla tunnolla ja ime inspiraatiota suussa sulavista namuista.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Eri värikombinaatioita löytyy Tutlen mukaan myös luottoasuista. Suosikkiasukokonaisuudessa on yleensä helppo olla ja värit pukevat sinua hyvin, joten näitä sävyjä kannattaa käyttää myös Skittles-lakkauksessa. 

Jos esimerkiksi simppeli farkkujen ja t-paidan yhdistävä asu on sinun lempparisi, lakkaa kynnet näiden värien sekoituksilla. 

Jos kuitenkaan näiden vinkkien jälkeen tuntee olevansa hukassa värien valinnassa, Tutlen mukaan kannattaa katsoa kynsisalonkien lakkahyllyjä. Hän sanoo, että lakat on yleensä järjestetty väriperheittäin, joten yhteensopivia sävyjä on helppo poimia suoraan hyllystä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Julkkisten suosima kynsitrendi jakaa yhä mielipiteet - kokeilisitko itse?

Lue myös: Räväkät liukuvärikynnet villitsevät nyt somessa – kokeilisitko itse näyttävää trendiä?

Lähteet: Popsugar

Uusimmat