Kuva: AOP

Miss Universum paljastaa hehkuvan ihonsa salaisuuden - katso vinkit, jotka onnistuvat jokaiselta

25.06.2019 15:45 - Emmi Moilanen

Olivia Culpo kruunattiin vuoden 2012 Miss Universumiksi.

Malli ja vuoden 2012 Miss Universum Olivia Culpo, 27, tunnetaan rohkeasta tyylistään, jota hän usein esittelee Instagramissa. Ajoittain myös Culpon kuulaana hehkuva iho nousee puheenaiheeksi ja nyt nainen paljastaa Women’s Healthin artikkelissa ihonhoitonsa salaisuuden.

- Kun tein mallin töitä ja kilpailin Miss Universum -kisoissa, käytin niin paljon meikkiä, että aloin ymmärtää miten se voi vaikuttaa ihon kuntoon, jos et puhdista ihoa ja anna sen hengittää välillä, Culpo kertoo.

Culpo paljastaa myös, mitä hänen ihollensa kävi, jos nainen ei malttanut pestä meikkikerrosta huolellisesti pois kasvoiltaan illalla.

- Kärsin kystisesta aknesta ja inhosin sen peittämistä. Se voi olla myös todella kivulias! Kun aloin säännöllisesti huolehtia ihonhoidosta, akne hävisi.

Culpo kiinnittää huomiota myös siihen, kuinka ruokavalio vaikuttaa ihon hyvinvointiin.

- Olen sitä mieltä, että ihonhoito lähtee sisältä käsin, joten katson mitä syön ja juon, koska tiedän sen vaikuttavan ihon kuntoon.

Naisen mukaan ihonhoidossa yksi seikka on kuitenkin ollut ylitse muiden.

- Näen suurimmat vaikutukset silloin, kun juon gallonan vettä päivässä, Culpo kertoo viitaten yli kolmen litran vesimäärään päivän aikana.

- Pysy nesteytettynä, hän lisää.

'Ihonhoito on osa itsensä rakastamista'

Culpo painottaa, että ihonhoito on yksi tärkeä muoto itsensä rakastamisessa.

- Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen vaatii sen, että otan aikaa treenille, meditaatiolle, kauneushoidoille. Tämä sisältää myös ihonhoidon, Culpo avaa kauneusrutiinejaan.

Vaikka säännölliset kauneusrutiinit saattavat tuntua joskus uuvuttavilta, Culpo muistuttaa, että pitkällä aikavälillä kärsivällisyys ehdottomasti kannattaa.

- On helpompaa pitää ihosta huolta päivittäin, kuin yrittää peitellä epäpuhtauksia myöhemmin. Joskus tosin niitäkin ilmestyy, vaikka mitä tekisit.

- Itsevarmuus ja onnellisuus saavat ihon hehkumaan, Culpo vinkkaa.

Lue myös: Miss Universumin läpikuultava iltapuku paljastui yllättävän epämukavaksi: 'En voinut hengittää'

Lue myös: Takavuosien farkkuhitti on jälleen ajankohtainen - katso Olivia Culpon täydelliset asut!

Lähde: Women's Health

Uusimmat