Kuva: shutterstock

Jäikö itseruskettava läikikkääsi tai raidalliseksi? 3 tehokasta niksiä sävyn nopeaan poistamiseen

07.06.2019 13:15 - Emmi Moilanen

Vauvaöljy on erinomainen apu ihon kuorinnassa.

Ihon kuoriminen suihkussa on yksi tehokkaimmista tavoista poistaa hipiältä itseruskettavan jämät. Jos kuitenkin huomaat mokanneesi jo levitysvaiheessa ja haluat poistaa tuoreen sävyn iholtasi pian kuivumisen, ja värin muodostumisen jälkeen, ota haltuun Style Caster -sivuston täsmäniksit.

Suomensimme käytännöllisimmät vinkit alle.

Vauvaöljy

- Jos moka pitää korjata nopeasti, kuten esimerkiksi tummat läiskät tai raidat, nopein tapa on levittää vauvaöljyä korjattavalle alueelle ja antaa vaikuttaa kymmenen minuutin ajan, itseruskettavien parissa työskentelevä Sophie Evans kertoo.

- Tämän jälkeen liota jalkoja kuumassa kylvyssä tai suihkussa ja kuori iho puhtaaksi. Vauvaöljy tehostaa kuorinnan vaikutusta ja vaalentaa väriä tehokkaasti, hän jatkaa.

Siisti sormet hammastahnan avulla

Itseruskettavatahroja voi kokeilla siistiä sormista hieromalla hammastahnaa alueelle, jossa värin pitäisi olla hieman vaaleampi.

- Hammastahnaniksi toimii rystysten ja sormien siistimiseen. Tahmaisuutensa ansiosta se ei sovi laajemmille alueille, mutta poistaa pinttymät käsistä, asiantuntija Bondi Sands paljastaa.

Sauna

Jos koet, että itseruskettavasta tullut sävy ei pue sinua lainkaan ja haluat poistaa värin koko kropastasi, hyödynnä saunan kuumuuden vaikutusta.

- Istu saunassa noin 20 minuutin ajan ja tämän jälkeen pyyhi ihosi pyyhkeellä. Huomaat, kuinka rusketus alkaa kuoriutua pois iholtasi, oman itseruskettavan lanseerannut James Read vinkkaa.

Lue myös: Haaveissa kaunis rusketus? Farmaseutti neuvoo vinkit turvalliseen rusketukseen

Lue myös: Ethän lankea yleisimpään virheeseen aurinkorasvan kanssa? Lue ja vältä

Lue myös: Estääkö pohjarusketus ihon palamisen? Ihotautiääkärit kumosivat yleisimmät rusketusmyytit

Lähde: Style Caster

Uusimmat