Kuva: Shutterstock

Mikä olisi sopivin uravalinta sinulle? Tähtimerkkisi paljastaa työn, jossa pääset loistamaan

06.08.2019 11:15 - Milena Raappana

Neuvoja uravalintaan voi leikkimielisesti hakea omalta horoskoopilta.

Moni pähkäilee, mitä haluaisi tehdä loppuelämänsä työkseen. Haastavaan kysymykseen ei ole oikeaa vastausta ja usealla onkin monia eri työpaikkoja. Pulmaan voi kuitenkin leikkimielisesti hakea apua horoskooppimerkiltä. 

Tähtimerkkisi kertoo luonteenpiirteistäsi ja muista ominaisuuksista, joten se voi myös antaa viitteitä siihen, mikä olisi sopiva ura sinulle. Lue alta taivaankappaleiden mielipide siitä, mihin sinun kannattaisi suunnata työelämässä. 

Leijona (23.7.-22.8.)

Leijonilla on karismaa ja he soveltuvatkin yhteistyötaitojensa puolesta monelle alalle. He rakastavat olla huomion keskipisteenä, joten viihdeala voisi olla sopiva valinta. Leijonien taivoitekeskeisyys sopii hyvin näyttelijän, juontajan tai myyjän työhön. 

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Tehokkuus ja yksityiskohtaisuus ovat neitsyeiden hyviä ominaisuuksia ja tekevät heistä sopivia työskentelemään erilaisten kampanjoiden ja raporttien parissa. He pystyvät pitämään useita lankoja käsissään samaan aikaan, ovat järjestelmiä ja suosivat alaa, jossa saa tehdä itsenäisesti töitä. Neitsyet ovatkin sopivia kirjanpitäjiä, tietokoneinsinöörejä tai analyyttikoja. 

Vaaka (23.9.-23.10.)

Harmonia seuraa minne ikinä vaa'at menevätkään. He ovatkin hyviä tyyppejä työpaikalla, taistelevat omien arvojen puolesta ja ovat avoimia mieleltään. Vaakojen luonteelle sopiikin parhaiten lakimiehen, neuvottelijan, tuomarin tai opinto-ohjaajan työt. 

Skorpioni (24.10.-22.11.)

Skorpionit ovat kunnianhimoisia, älykkäitä ja eteenpäin pyrkiviä. He sitoutuvat kunnolla, mitä ikinä tekevätkään. He ovat todella intensiivisiä ja saavat tyydytystä muiden auttamisesta. Skorpioineille sopivia uria ovatkin kemistin työ, jossa heidän uteliaisuutensa tulee tyydytetyksi, tai salapoliisin hommat, sillä he rakastavat salaisuuksien paljastumista. 

Jousimies (23.11.-21.12.)

Jousimies on seikkalunhaluinen ja optimistinen tähtimerkki, joka rakastaa ulkoilla. Jousimiehet ovatkin hyviä tiimityöskentelijöitä ja johtajia. He jatkuvasti inspiroivat ympärillään olevia haaveilemaan isoista asioista. Jousimiehille sopiikin kääntäjät, matkaoppaan, myyjän tai valmentajan työt kuin nappi silmään.

Kauris (22.12.-19.1.)

Johdonmukaiset ja kärsivälliset kauriit menestyvät parhaiten työssä, jossa pääsevät osoittamaan sitoutumisensa. He ovat kunnianhimoisia, mutta vaativat myös vakautta. Sopivia työuria kauriille ovat tutkijan, teknikon tai tietokoneohjeilmoijan työt. 

Vesimies (20.1.-19.2.)

Uusista haasteista innostuneina vesimiehet sopivat epätavallisiin tehtäviin, jotka sallivat heidän pohdiskella ja taipumustaan idealismiin. Heistä tulisi hyviä taiteilijoita, journalisteja tai aktivisteja, sillä he osaavat hyvin tiivistää sanomansa ja ilmaista itseään. 

Kalat (20.2.-20.3.)

Kalat ovat erittäin luovia ja innovatiivisia ihmisiä, jotka kukoistavat epämuodollisissa ympäristöissä. He inspiroituvat helposti, minkä takia esimerkiksi animaattorin, valokuvaajan tai elokuvien tekijän työ saisi heidät puhkeamaan kukkaan. 

Oinas (21.3.-19.4.)

Luova, kiivasluonteinen, itsenäinen ja tyylikäs ovat sanoja, jotka kuvastavat oinaiden työluonnetta. Ura markkinoinnin tai PR:n parissa vaatii toimimaan nopeatempoisessa ympäristössä, mikä sopii paremmin kuin hyvin oinaille. Heille sopiikin hyvin myös yrittäjän työt, sillä he rakastavat olla oman itsensä pomoja. 

Härkä (20.4.-20.5.)

Härillä on monia hyviä ominaisuuksia, kuten joustavuus ja neuvokkuus, mitkä tekevät heistä sopivia ehdokkaita moneen työhön. He arvostavat kauniita asioita ja heillä on esteettistä silmää. Pikkutarkoille härillä sopiikin joko sisustussuunnittelijan tai kosmetologin työt. 

Rapu (21.6.-22.7.)

Ravut ovat luonteeltaan hoivaajia ja he haluavatkin urallaan auttaa muita. Heille sopiikin hyvin lääkärin tai sairaanhoitajan työt varsinkin, jos ne yhdistetään vielä lasten tai eläinten kanssa työskentelyyn. Ravut voisivat urallaan myös suunnata sosiaalityöhön, henkilöstöhallintoon tai psykiatriaan. 

Kaksonen (21.5.-20.6.)

Kaksoset ovat tähtimerkeistä sosiaalisimpia. Kouluttaminen ja opettaminen ovatkin heille sopivia työtehtäviä, sillä niissä he pääsevät puhumaan paljon, jakamaan tietouttaan, ilmaisemaan ajatuksiaan ja olemaan osana jatkuvasti muuttuvaa ympäristöä. Jumahtaminen työpöydän taakse on kaksosille pahin mahdollinen vaihtoehto, joten toiminnallinen työ opettajana, elämäntapavalmentajana tai liikunnanohjaajana onkin heille sopivia vaihtoehtoja.

Lue myös: Selfieiden lähettelyä ja maratoniviestejä - tähtimerkkisi paljastaa huonon tapasi viestittelyssä

Lue myös: Mitä piirrettä muut kadehtivat sinussa? Horoskooppisi paljastaa

Lähde: Popsugar

Uusimmat