Kuva: Shutterstock

Selfieiden lähettelyä ja maratoniviestejä - tähtimerkkisi paljastaa huonon tapasi viestittelyssä

29.07.2019 11:15 - Milena Raappana

Horoskooppimerkkisi kertoo, mikä viestittelytapasi ärsyttää muita.

Astrologiassa eletään tällä hetkellä Merkuriuksen aikaa. Se on kommunikaation planeetta ja nytkin onkin oivallinen hetki tarkkailla omia huonoja tekstaustapoja, jotka voivat vaikuttaa negatiivisesti suhteisiin. 

Vältä siis totaalinen romahdus kommunikaatiossasi muiden ihmisten kanssa ja katso alta, mikä on huono tekstaustapasi tähtimerkkisi mukaan. 

Leijona (23.7.-22.8.): Random selfieiden lähettäminen

Vaikka sinulla olisi mahtava kokoelma selfieitä, niitä ei tarvitse tunkea joka viestin väliin. Ystäviesi ei tarvitse ryhmächatissa äänestää joka päivä parhainta asuvaihtoehtoa. 

Kokeile tätä:

Kokeile chattailla kerrankin ilman, että tunget omaa persoonaasi esiin. Sen sijaan kysy ystäviltäsi, miten heillä menee ja säästä selfiet Instagramia varten. 

Neitsyt (23.8.-22.9.): Ihmisten virheiden ylianalysointi

Merkurius hallitsee neitsyttä, joka onkin todella järjestelmällinen ja pikkutarkka. Valitettavasti muut tähtimerkit eivät ole yhtä organisoivia ainakaan viestiensä kanssa, mikä voi johtaa neitsyen kohdalla väärinymmärryksiin ja tuomitsemiseen aina kirjoitusvirheistä lähtien. 

Kokeile tätä:

Älä ota kaikkea niin henkilökohtaisesti. Yksi kirjoitusvirhe ei tarkoita sitä, että toista henkilöä ei kiinnostaisi panostaa viesteihin tai sinuun. 

Vaaka (23.9.-23.10.): Ympäripyöreiden vastausten antaminen

Vaakana haluat aina ylläpitää rauhaa, minkä takia tekstaustyylisikin määrittyy epäselvien vastausten kautta. Luontainen tapasi välttää kahnausta muiden kanssa johtaakin siihen, etteivät kanssasi viestittelevät ihmiset oikein tiedä, mitä tarkoitat. 

Kokeile tätä:

Ole suora heti kättelyssä. Kerro, mitä oikeasti ajattelet ja tarkoitat. Kukaan ei ajattele, että olet hankala, vaan päinvastoin arvostavat rehellisyyttä. Usko tai älä, mutta suorasukaiset vastaukset todennäköisesti enemmänkin helpottavat ristiriitojen syntymistä tulevaisuudessa. 

Skorpioni (24.10.-22.11.): Kuvakaappausten ottaminen todistusaineistoksi

Rakastat olla salainen agentti ja salapoliisi. Itseasiassa Merkuriuksen aikana Skorpionin tekstailukaverit eivät välttämättä ymmärrä, että kaikki viestit ja kuvat on tarkasti dokumentoitu ja säilytetty todistusaineistona. 

Kokeile tätä:

Kaikki tieto ei ole tarpeellista, joten höllennä otettasi kuvakaappausten kanssa. Toki voit jakaa mehukkaan yksityisviestin ystäväsi kanssa, mutta muista poistaa kuva heti tämän jälkeen puhelimestasi. 

Jousimies (23.11.-21.12.): Viesteissä ei ole mitään järkeä

Olet luontainen tarinankertoja, mutta viesteissäsi ei ole päätä eikä häntää. Kerroit sitten elokuvasta, jota kukaan ei tiennyt sinun katsoneen tai mielenkiintoisesta tapahtumasta, jonne kukaan ei tiennyt sinun menneen, tekstaaminen kanssasi voi olla poukkoilevaa. 

Kokeile tätä:

Viestittely on vastavuoroista, joten kokeile kysyä tekstailukumppaniltasi kysymyksiä, jotta keskustelu on tasapuolisesti jakautunut. Eeppiset tarinat voit säästää päiväkirjaasi varten. 

Kauris (22.12.-19.1.): Sopimusten luominen

Kauriina sinusta huokuaa bisnesenergiaa. Siispä jokainen viesti, jonka lähetät, on eräänlainen sanaton sopimus. Tälle tähtimerkille viestittely ei ole hauskaa, vaan muodollista.

Kokeile tätä:

Piristä asioita hieman. Käytä vaikkapa emojeita siellä täällä. Saatat jopa yllättyä, miten alat nauttia viestien lähettelystä.

Vesimies (20.1.-19.2.): Viestittelystä kieltäytyminen

Pahin tekstailuun liittyvä tapasi on se, ettet oikeastaan pidä siitä. Olet blokannut monet chatit, mutta pitkiä puheluita tykkäät harrastaa.

Kokeile tätä:

Sinun ei tarvitse olla tavoitettavissa jokaisessa eri chattisovelluksessa, mutta valitse yksi, jonka käyttämistä siedät. Läheisesi eivät pyydä paljon, kun haluavat vastauksen viestiin edes silloin tällöin.

Kalat (20.2.-20.3.): Viestien lukeminen ilman vastausta

Sinulla on aina parhaimmat ajatukset takana etkä halua kenellekkään pahaa. Olet haaveilija, minkä takia usein myös unohdat vastata lukemiisi viesteihin ja huomaat tilanteen vasta kolmen viikon jälkeen. 

Kokeile tätä:

Varaa päivästäsi 20 minuuttia unohdettujen viestien vastaamiseen. Sinun ei aina tarvitse olla puhelimellasi, mutta läheisten viestien lukeminen ja niihin vastaamatta jättäminen ei kuvasta huolehtivaista luonnettasi. 

Oinas (21.3.-19.4.): Maratoniviestit

Astrologiassa oinas on ensimmäinen tähtimerkki. Siispä olet tulinen ja kilpailuhenkinen luonne, jolla on jatkuva tekstausputki päällä, jota on vaikea päihittää. Sinun kannattaakin miettiä, onko tarpeellista lähettää 48 viestiä putkeen ihastuksellesi keskelle yötä. 

Kokeile tätä:

Kärsivällisyys vaatii harjoittelua, joten kun treenaat sitä, sinun kannattaa antaa puhelimesi kirjaimellisesti ystäväsi huolehdittavaksi. Jatkuvasti pitkien viestien lukeminen on uuvuttavaa ja turhauttavaa, joten kiität ystävääsi tästä palveluksesta myöhemmin. 

Härkä (20.4.-20.5.): Vain suunnittelu -viestit

Ensimmäisenä maamerkkinä härkä rakastaa kauneuden ja viihtyvyyden fyysisiä ilmentymiä. Pidät kivoista ja näteistä asioista. Merkuriuksen ollessa läsnä, käännätkin kaikki keskustelut materiaalisiin asioihin ja niiden suunnitteluun. Vai etkö muka tunnista itseäsi juhlien järjestäjänä tai pommittamassa ystävillesi kutsuja kulttuuririentoihin niin kauan kunnes joku myöntyy vastaamaan kyllä?

Kokeile tätä:

Viestittele koko viikko ilman, että sinulla on taka-ajatusta erinäisistä tapahtumista tai tavoitteena päästä tuhlaamaan rahaa materiaan. Kysy ystäviltäsi mitä heille kuuluu, vaikka se aluksi saattaisikin tuntua hieman puiselta ja hankalalta. 

Kaksonen (21.5.-20.6.): Emojilauseiden kirjoittaminen

Jokainen tykkää silloin tällöin ripotella hymiöitä viesteihin, mutta sinä todella rakastat niitä. Korvaat suurimman osan lauseista emojeilla ja gifeillä, ja vaikka se onkin universaali kieli, ihmisten täytyy ymmärtää, mitä tarkoitat. 

Kokeile tätä:

Liitä muutama kirjoitettu yksityiskohta lisää viesteihisi, jotta ystäväsi kykenevät ymmärtämään ajatuksenjuoksuasi. Ehkäpä muutama selittävä viesti voisi parantaa ihmissuhteisi välistä dynamiikkaa. 

Rapu (21.6.-22.7.): Aikamerkintäpoliisi

Aivan kuten rapu, olet kova ulkoa, mutta pehmeä sisältä ja yrität suojella sydäntäsi keinolla millä hyvänsä. Tämä puolustautuminen saattaa olla hieman ongelmallista etenkin viestittelyssä. Sen sijaan, että vastaisit viesteihin heti kun saat ne, kaivat esiin laskimen ja lasket, kuinka kauan toinen osapuoli tarkalleen on käyttänyt aikaa vastaamiseen. Lopulta tämä jättää sinut turhautuneeksi ja pettyneeksi. 

Kokeile tätä:

Jätä matematiikka ja ala viestitellä suoraan sydämestäsi. Sinun ei tarvitse pelata tätä pikkumaista peliä. Luota siihen, että läheisimmät ihmiset tekevät aina parhaansa. Ihmissuhteita ei pysty mittaamaan laskimen avulla.

Lue myös: Mikä on suurin heikkoutesi? Horoskooppi paljastaa seikat, jotka voivat saada ihmissuhteesi solmuun

Lue myös: Intohimoisimmat horoskooppimerkit paljastettiin - löydätkö oman merkkisi listalta?

Lähde: Cosmopolitan

Uusimmat