Kuva: Instagram: @conniekirwan

Some ulvoo naurusta - naamiaisasu jäi kiusallisesti kiinni naisen päälle: "Joudun lähteä ensiapuun"

24.10.2019 20:45 - Milena Raappana

Liimattavat pirunsarvet jäivät skotlantilaisen naisen päähän kiinni. Tilanne huvitti somekansaa.

Moni voi varmasti samaistua tunteeseen, kun sormus jumittuu sormeen ja paniikinomainen kylmä hiki nousee pintaan. Onneksi sormus usein pienellä ähräyksellä lähtee irti, mutta kauhu on moninkertainen, kun kyseessä on Halloweenia varten hankitut päähän liimattavat pirunsarvet. 

The Sun -julkaisu uutisoi skotlantilaisesta meikkitaitelija Connie Kirwanista, 21, joka päätti kokeilla Halloween-meikkiään ennen juhlia. Hän oli ostanut asuaan varten liimattavat pirunsarvet, jotka eivät hänen kauhukseen enää lähteneetkään irti. 

Somekansan iloksi Connie dokumentoi tilanteen, josta hän ajatteli pääsevänsä pois vain menemällä ensiapuun. Videoista tuli viraaleja, kun hänen ystävänsä Leigh Burke twiittasi aiheesta kirjoittaen päivityksen yhteyteen:

"Hahahaha Connie kokeili uutta Halloween-meikkiä ja nyt hän ei saa sarvia irti päästään. Vannon, että tällaista tapahtuu vain hänelle."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videolla Connie yrittää kevyesti repiä sarvia irti otsastaan ja toteaa muun muassa, että "ne kirjaimellisesti nostavat hänen silmiään". 

Toisella videoklipillä Connie on pessyt meikit pois, mutta sarvet eivät ole lähteneet minnekään. Naisesta huokuu turhautuneisuus, mutta samalla häntä naurattaa tilanne. Lopulta hän yömyöhällä sai pirunsarvet irti päästään kovakouraisesti repimällä. Samalla myös osa hänen ihostaan lähti irti. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Twiitti ensimmäisestä videosta on kerännyt 18 500 tykkäystä ja 2700 uudelleentwiittausta. Somekansaa tilanne on huvittanut ja ihmiset ovat meinanneet tikahtua nauruun Connien päivityksille. Moni on twiitannut, että heille voisi käydä aivan samalla tavalla. 

"Tämä voisi ehdottomasti tapahtua minulle."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hahahha 1000%."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Nainen jäi jumiin lasten leikkiautoon - eeppinen video kerännyt lähes 2 miljoonaa katselukertaa

Lue myös: Nainen jäi jumiin kylpyammeeseen yllättävästä syystä - kuvasta ja kertomuksesta nettihitti

Lähde: The Sun

Uusimmat