Kuva: Shutterstock

Kukaan ei ole onnistunut suorittamaan ravintolan megalomaanista nacho-haastetta - mikä kaloripommi!

14.10.2019 19:15 - Iiro Myllymäki

Brittiravintolan nacho-annoksessa on muun muassa kolme kiloa naudanrintaa.

Kuinka paljon nachoja on liikaa nachoja? Tähän kysymykseen on saatu vastaus Englannissa Northamptonissa, missä ravintolan nacho-haaste on ollut jokaiselle kokeilijalleen mahdoton tehtävä.

The Smoke Pit -ravintola mainostaa, että heiltä saa maailman isoimman nacho-lautasen. Jos haasteen vastaanottaja onnistuu tunnissa syömään koko annoksen, hän ei joudu maksamaan annoksesta mitään ja saa ilmaisen jälkiruoan päälle. Muuten annos maksaa noin 46 euroa. Toistaiseksi kukaan ei ole onnistunut syömään valtavaa lautasta tyhjäksi.

Lautasella on kilo maissilastuja, kolme kiloa naudanrintaa, kilo cheddar-juustoa ja 500 grammaa hapankermaa sekä salsaa ja guacamolea. Massiivisessa annoksessa on yhteensä 15 434 kaloria. Aikuisella ihmisellä päivittäinen kaloritarve on suurin piirtein 2000:n ja 3000:n välillä.

Yksi nacho-haasteeseen tarttunut on Lucy Cuthberton, 22, joka rakastaa nachoja niin paljon, että päätti kokeilla onneaan. Nainen ei saanut edes neljäsosaa annoksesta syötyä.

- 35 minuutin jälkeen minun piti lopettaa, koska olin aivan täynnä. Vatsaani ei mahtunut yhtään enempää, ja nachoja oli loputtomasti. En edes halunnut katsoa annosta syömisen lopettamisen jälkeen, ja syömisen jatkaminen aiheutti ajatuksenakin jo pahan olon, Cuthberton kertoo LADbible-sivuston mukaan.

Jos Instagram-kuva ei näy alla, klikkaa tästä.

Nyt nainen ei aio syödä nachoja hetkeen.

Lue myös: Jackass-tähti suoritti somen pullohaasteen peniksellään - video leviää todisteena

Lue myös: Eikö ruoka maistu hyvälle? Syö se seisten

Lähteet: LADbible, Buzz.ie

Uusimmat