Kuva: Shutterstock, Linda Ekroth

Kissasilmät ja leukakikka - suomalaisnainen näyttää 9 tapaa muokata ulkonäköä "luonnollisesti"

03.09.2019 22:15 - Henna Koste

Mallimaailmassa vaikuttanut suomalaistubettaja Linda Ekroth tietää kaikki kikkakolmoset, kuinka ulkonäköä voi muokata ilman photoshoppiakin.

Onneksi meitä muistutetaan säännöllisin väliajoin siitä, että kaikki mitä näemme sosiaalisessa mediassa ei tosiaankaan ole totta. Photoshop ja filtterit ovat monelle somevaikuttajalle arkipäivää, vaikka luonnollisuuden nimeen vannotaan entistä enemmän. Suomalainen suosikkitubettaja Linda Ekroth raottaa tuoreella YouTube-videollaan erikoisia tapoja, joilla ulkonäköä muutetaan.

Teini-ikäsenä ammattimallina työskennellyt Ekroth on törmännyt kikkaan jos toiseenkin. Hän kertoo videollaan muun muassa, mikä erikoinen kampaus saa aikaiseksi kissamaiset silmät. Hän kertoo myös, kuinka pienellä eleellä saa leuasta skarpimman näköisen.

- Opin tämän ihan vain seisomalla peilin edessä ja yrittämällä opetella kasvojeni lihaksia ja niiden hallintaa, Ekroth alustaa ja näyttää katsojille yksinkertaisen niksin.

Katso koko video alta.

Naisen videota on kiitelty, sillä se on avannut monen silmiä mallimaailmasta. Kerroimme aiemmin, kuinka Ekroth sairastui bulimiaan mallimaailman rajun arvostelun vuoksi. Voit lukea jutun täältä

Lähde: Linda Ekrothin YouTube-kanava

Uusimmat