Kuva: Shutterstock

Kolmen lapsen äiti Carla, 37, julkaisee peppukuvia somessa - aiheuttaako raivoa ihmisissä syystä?

13.08.2019 20:15 - Senni Loikala

Brittiäiti kerää joukkorahoitusta yllättävään tarkoitukseen.

Entinen glamour-malli, kolmen lapsen äiti Carla Bellucci, 37, on noussut hiljattain maailmalla ja joissain suomalaismedioissa otsikoihin ”Britannian vihatuimpana äitinä.”

Bellucci on myöntänyt julkisesti valehdelleensa terveydenhuollon ammattilaisille kärsivänsä masennuksesta ja tarvitsevansa nenäleikkauksen, koska hän oli aina inhonnut nenäänsä. Hän onnistui tempauksessaan ja sai ilmaisen leikkauksen. Tunnustuksensa jälkeen Bellucci sai valtavan määrän vihaista palautetta ihmisiltä.

Someraivoa osakseen saanut äiti vieraili kesäkuussa brittiläisessä aamu-tv-ohjelmassa avaamassa motivaatiotaan valehteluun ja tapauksen taustoja tarkemmin. Haastattelun voit katsoa alta.

Jos video ei näy, pääset siihen tästä.

Myös Belluccin suunnitelmat hänen 14-vuotiaan tyttärensä varalle ovat synnyttäneet voimakasta kritiikkiä. Hän on kertonut säästävänsä rahaa, jotta tytär pääsisi kauneusleikkauksiin.

Uusin tempaus kuohuttaa

Tällä kertaa Bellucci kerää noin 6400 euron arvoista joukkorahoitusta, jotta hän pääsisi kirurgiseen operaatioon, jossa hänen takapuoltaan kohotettaisiin. 

- Tarvitsen operaation mielenterveyteni ja itsetuntoni vuoksi, ja tarvitsen sitä vain niin kipeästi eikä minulla ole varaa siihen.

Bellucci yritti jälleen saada itsensä leikkausjonoon Britannian terveydenhuoltojärjestelmän kautta, mutta hänen toiveelleen saada ilmainen takapuolenkohotus ei näytetty vihreää valoa. 

Bellucci on sosiaalisen median vaikuttaja, jonka Instagram-tilillä on lähemmäs 73 000 seuraajaa. Tilinsä kuvauksessa Bellucci kertoo myös kampanjoivansa kiusaamista vastaan.

Katso alta kuvia somemyrkyn silmässä olevan äidin Instagram-tililtä.

Lue myös: Khloé Kardashianin Instagram-kuva herätti spekulaatiot - "Minne nenäsi katosi?"

Lähde: Mirror

Uusimmat