Kuva: Shutterstock

Naisella näyttäisi olevan neljät kulmakarvat - microblading meni täysin pieleen

15.04.2019 17:15 - Katariina Auvinen

Brittinainen halusi näyttävät ja pysyvät kulmakarvat.

Osta kaksi, saat neljä -tarjous meni mitä ilmeisimmin brittiläiseltä Jami Ledbetteriltä, 42, ohitse, kun hän varasi microblading aikaa halpaan kauneushoitolaan. Ledbetter syntyi ilman kulmakarvoja, joten hän halusi teettää itselleen kauniit ja kestävät kulmat microblading-taktiikalla. 

Taktiikka ei takaa pysyvää pigmentointia, mutta kulmien pitäisi kestää noin vuoden. Microbladingissa ihoon viilletään ohuella neulalla, jolloin väri pääsee sisälle ihoon. Ledbetter järkyttyi nähtyään lopputuloksen. Hän näytti siltä, kuin hänelle olisi piirretty isot ja pyöreät kulmat.  

Kaiken lisäksi kulmat olivat auttamattomasti liian tummat, joten niitä ei voinut peittää edes meikin avulla. Nainen kertoi LADbible-julkaisun mukaan, että hän menetti kokonaan itsetuntonsa ikävän tapauksen jälkeen. Nainen meni toiseen kauneuhoitolaan, joka lupasi koittaa korjata kulmia, mutta sen sijaan hän näytti siltä, että hänellä olisi neljä kulmakarvaa toisen toimenpiteen jälkeen. 

Ledbetter hakeutui tatuointiartistin pakeille, joka pyrkii käyttämään kulmiin vaalentavaa hoitoa, jonka pitäisi hiljalleen haalistaa väriä. Koko hoitojakso tulee maksamaan naiselle yli 1000 euroa. 

Joten jos haaveilet microblading-kulmista, kannattaa varmistaa, että kyseinen tekijä on todellakin ammattitaitoinen. 

Katso kuva alta, tai täältä.

Lue myös: Suvi Tiilikainen tietää, että microblading-kulmakarvat ovat Suomessa hitti hyvästä syystä

Lähde: Ladbible 

Uusimmat