Kuva: Shutterstock

Nainen häädettiin uima-altaalta sopimattomien bikineiden takia - äidit olivat häiriintyneet asusta

09.04.2019 19:15 - Katariina Auvinen

Yvette julkaisi Facebookissa suivaantuneen kirjoituksen, joka on lähtenyt leviämään.

Uudessa-Seelannissa asuva Yvette Harvie-Salter, 26, päätti viettää rentouttavaa päivää Albaniumin uimalassa, jossa hän on ollut ennenkin useampaan otteeseen. Harvie-Salter otti hyvän asennon uima-altaan viereltä, muttei ehtinyt olla kauaakaan paikoillaan kunnes uimavalvoja tuli häätämään hänet pois. 

Uimavalvoja kertoi, että naisen stringibikinit olivat liikaa ja hänen pitäisi poistua tai pukeutua konservatiivisemmin. Nainen oli täysin äimistynyt kohtelusta, koska hän on omien sanojensa mukaan ollut ennenkin samaisella altaalla ja täysin samaisessa vaatetuksessa. Kun hän pääsi kotiin, hän kirjoitti suivaantuneena Facebookiin kirjoituksen, joka on lähtenyt leviämään. 

"Minut heitettiin juuri ulos altaalta, ja minua kohdeltiin todella törkeästi. Uimavalvoja tuli minua kohden ja kertoi, että hänen pitäisi jutella kanssani yksityisesti. Hänen mukaansa minun bikinini olivat todella epäsopivat ja nämä ovat samat, joita olen pitänyt viimeisten kuukausien aikana samaisessa paikassa. 

Minulle juttelemaan tullut nainen kertoi, että minun tulisi pukeutua konservatiivisemmin tai lähteä. Hän kertoi, ettei kyseessä ole virallinen sääntö, mutta muutamat äidit olivat valittaneet pukeutumisestani. Ostin bikinit kaupasta, joka on uimalan lähellä ja kaikki bikinit näyttivät tältä! Nyt on vuosi 2019. Ja melkein joka päivä joku allas joudutaan sulkemaan, koska joku lapsi kakkaa altaaseen, joten se on törkeää!" 

Nainen kertoi, että hän ei saanut rahojaan takaisin, vaikka vaati niitä. Julkaisu on aiheuttanut melkoisen kommenttivyöryn ja monet ovat sitä mieltä, että naisen bikinit eivät olisi antaneet aihetta häätää häntä pois altaalta. 

"Tuo oli todella törkeää uimahallin työntekijöiltä." 

"Olen niin raivoissani sinun puolesta ja sinun kohtelustasi. Olen varma, että keski-ikäiselle miehelle, joka pitää auttamattomasti liian pieniä speedoja, ei olisi huomautettu asiasta." 

"Olen sinun puolellasi täysin sataprosenttisesti. Tuo on todella törkeää käytöstä." 

Naisen mukaan hänen bikininsä olivat kuvan tyyliset ja mustat. (kuva: Glassons )

(kuva: Glassons )

Lue myös: Tämän pienemmäksi eivät bikinit enää mene - pukisitko sinä yllesi?

Lähde: The Sun 

Uusimmat