Kuva: AOP

MTV: Sara Chafakilta tiedusteltiin parisuhteesta - väisti kiusaantuneena kysymyksen

04.04.2019 09:45 - Katariina Auvinen

Nainen on muuttanut vihdoin omaan asuntoon.

Vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak, 28, aiheutti kummastusta, kun hän etsi vähän aikaa sitten Helsingin keskustasta itselleen asuntoa 700 euron kuukausivuokran hintaan. Nainen paljasti MTV:n Vappu ja Marja Live -ohjelmassa, että nyt asunto on vihdoin löytynyt. 

- Ei siitä sen enempää, mutta on asunto enemmän kuin 12 neliötä, nainen kommentoi juontajille. 

Vappu tiedusteli, onko Chafak muuttanut vihdoin pitkäaikaisen poikaystävänsä kanssa yhteen asumaan. Pari on seurustellut melkein 15 vuotta. 

- No sitä en halua kommentoida. Kämppä tosiaan löytyi ja siellä lymyillen ja oleskelen, nainen sivuutti kysymyksen. 

Kaunotar kertoi myös normaalista työviikostaan, johon kuuluu sosiaalinen media hyvin vahvana osana. Sen lisäksi nainen tekee musiikkiprojekteja, joka vie oman aikansa. Hän kertoi myös juontajille, mitä misseys on hänelle merkinnyt. 

- Misseys on antanut minulle kaiken sen, mitä olen tarvinnut tällä uralla ja allalla. Se on ollut täydellinen ponnahduslauta ja uskon, että se on omasta aloitekyvystä kiinni, miten pystyy hyödyntämään erilaisia suhteita, hän kertoo. 

Kuten monet muutkin, myös Chafak on kokenut nettikiusaamista, mutta naisella on selkeä linja sen suhteen. Voit katsoa koko haastattelun alta. 

Lue myös: Sara Chafak upeassa uimapukukuvassa - kauneus tyrmäsi fanit: "Merenneito"

Lähde: MTV

Uusimmat