Kuva: Instagram

Nainen muokkasi itsestään Barbien eksiensä avustuksella - katso kuvat

19.03.2019 18:45 - Reija Saarinen

Naisen tavoitteena on olla kuin Barbie.

Paulina J. Candy, 24, on muokannut kehoaan melkoisesti. Tavoitteena vaalealla naisella on olla mahdollisimman paljon ihailemansa Barbie-nuken näköinen.

Tähän mennessä hänellä on mennyt leikkauksiin rahaa lähes 60 000 euroa, jonka hänelle ovat antaneet hänen entiset kumppaninsa. Leikkauksissa hänen rintojaan on suurennettu, peppuunsa on laitettu implantit, sen lisäksi huulet on täytetty ja nenä muotoiltu uudelleen. Hänellä on myös haaveena uusia leikkauksia lähitulevaisuudessa.

Paulinan haaveena on aina ollut näyttää mahdollisimman "muoviselta."

- Olen lapsesta saakka haaveillut siitä, että minulla olisi täydellinen vartalo, ihan kuin Barbiella. Synnyin normaaliin perheeseen, jossa kukaan ei kannustanut minua tekemään tätä, hän kertoo.

18-vuotiaana hän kuitenkin päätti aloittaa haaveensa toteuttamisen. Ensimmäisen leikkauksen jälkeen hän huomasi pian buukanneensa uusia ja taas uusia aikoja veitsen alle. Leikkausten lisäksi hän pitää huolta itsestään kuntoilemalla ja syömällä terveellisesti.

Paulinan mukaan hänen kehonsa jakaa mielipiteitä, mutta hänen eksänsä ovat olleet tyytyväisiä.

- He ovat olleet tyytyväisiä seksielämäämme ja he ovat myös kannustaneet minua menemään pidemmälle. He ovat myös auttaneet minua rahallisesti, hän kertoo.

Muutamia kuvia Paulinasta pääset katsomaan alta.

Lue myös: 10 naista, jotka haluavat näyttää Barbielta - katso paljonpuhuva kooste

Lue myös: Nainen elää kuin Barbie, käyttänyt intohimoonsa kymmeniä tuhansia - katso kuvat

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat