Kuva: Shutterstock

Kolme horoskooppimerkkiä, jotka eivät petä kumppaniaan - oletko yksi heistä?

17.03.2019 19:15 - Milena Raappana

Heille uskollisuus on kaikki kaikessa.

Moni varmasti arvostaa uskollisuutta ja rehellisyyttä, mutta horoskooppimerkeissä vain muutamalla nämä piirteet ovat ylitse muiden. Joillain merkeillä on luontaisempi taipumus pettää kumppaniaan, kun taas toiset merkit haluavat rakentaa parisuhdetta ja sitoutua.

- Astrologiassa pettäminen määrittyy horoskoopin ja ympäristön ongelmien kautta. Jokainen pystyy valehtelemaan ja pettämään, mutta niin sanotut maamerkit ovat sitoutuneempia parisuhteeseen kuin toiset, kertoo astrologi Lisa Stardust.

Nämä horoskooppimerkit todennäköisesti eivät tule pettämään kumppaniaan:

Härkä (20.4.-20.5.)

- Härät pysyvät sitoutuneina kumppaniinsa ylä- ja alamäissä, sillä he uskovat parisuhteen olevan kaiken vaivan arvoista. He eroavat vasta, kun mitään ei ole enää tehtävissä ja ovat valmiita menemään pariterapiaan kuin pettämään kumppaniaan, Stardust sanoo.

(kuva: Shutterstock)

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Pettäminen on neitsyille epälooginen vastaus parisuhteen ongelmiin. Stardustin mukaan he eivät koskaan hairahda rakkaudesta, ellei suhde ole jo päättynyt. Neitsyiden sydäntä hallitsevat kuri ja järjestys, joten he mieluummin kohtaavat ongelmat, kuin etsivät lohdutusta toisesta ihmisestä.

(kuva: Shutterstock)

Kauris (22.12.-19.1.)

- Kauriille uskollisuus on kaikista tärkeintä eivätkä he koskaan tekisi pahaa kumppanilleen. Vaikka heille syntyisi tunteita toisia ihmisiä kohtaan, he eroavat parisuhteesta ennen kuin tekevät jotain, mikä voisi vahingoittaa kumppania, Stardust sanoo.

(kuva: Shutterstock)

Lue myös: Jääräpäisimmät horoskooppimerkit paljastettiin - löydätkö omasi listalta?

Lue myös: Horoskooppimerkit, jotka saattavat kokea elämänsä mullistavan eron ensi vuonna – koskeeko sinua?

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat