Kuva: Shutterstock / Instagram

Alusvaatemalli laukoo suorat sanat alastaan - vain "tylsäkasvoisia" ja laihoja palkataan!

31.01.2019 20:30 - Senni Loikala

Australialainen alusvaatemalli Tiah Eckhardt uskoo, että persoonalliset piirteet mallin kasvoissa ja vartalossa kääntyisivät voitoksi mainostajalle.

Alusvaatemalli Tiah Eckhardt julkaisi keskiviikkona Instagramissa päivityksen, jossa hän kritisoi mainostajien mallivalintoja. Päivitys leviää vauhdilla ja siitä on uutisoitu useissa medioissa ympäri maailmaa.

Olen äärettömän kyllästynyt näkemään mainoksissa pelkästään malleja, joiden vaatekoko on 30-32 ja joiden kuppikoko on joko A tai B”, Eckhardt kertoo. Malli painottaa, ettei hänellä ole mitään laihoja malleja vastaan. Rinnalle kaivattaisiin Eckhardtista malleja, joiden vartalossa ja persoonassa olisi jotakin kiinnostavampaa.

Mainostajien sudenkuoppa?

Mainoksissa kannattaisi hyödyntää persoonallisia malleja, uskoo Eckhardt. ”Haen kokemuksia, ja mikään muu ei saa minua paremmin pysähtymään, kuin kiinnostavat kasvot (niissä täytyy olla edes vähän persoonaa) tai rehevät rinnat, pehmeä vatsa, kookkaat olkapäät tai reisilihakset.

Eckhardtin mielestä laihojen mallien suosiminen voi kääntyä mainostajia vastaan eikä välttämättä edistä myyntiä niin tehokkaasti, kuin jos yritys palkkaisi toisenlaisia malleja. ”Laihojen mallien näkeminen ei herätä minussa tunteita eikä saa kiinnostustani heräämään, ohitan heidät nopeasti. Mainostajan näkökulmasta tämä on pahin mahdollinen reaktio, jonka voi potentiaaliselta asiakkaalta saada.

Vartalo voi muuttua lyhyessä ajassa

Päivityksessä on kolme kuvaa Eckhardtista. Kaikki niistä on otettu kolmen vuoden sisällä. Kuvista huomaa, että alusvaatemallin vartalossa on tapahtunut muutoksia raskauden myötä. ”Painoin aiemmin 50 kiloa. Olen painanut myös 60 ja 70 kiloa. Olen ollut langanlaiha, pehmeä ja kurvikas, urheilullinen ja kaikkea siltä väliltä.

Jos päivitys ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: 63-vuotias malli paljastaa, mikä pitää hänet nuorekkaana - "Olen nyt onnellisempi kuin koskaan"

Lue myös: Victoria´s Secret -malli esitteli upeaa vartaloaan alusvaatekuvauksissa - katso

Lue myös: Down-malli Madeline Stuart haluaa alusvaatemalliksi - "Suurin unelmani"

Kilpailut

Uusimmat