Kuva: Instagram

Naisen ottama kauneusoperaatio meni täysin pieleen - huuli turposi ja kovettui

08.11.2018 11:45 - Katariina Auvinen

Kauneuskonsultti halusi jakaa tarinansa, jotta kenellekään muulle ei kävisi samalla tavalla kuin hänelle.

Jos suunnittelet huulten täyttöä kannattaa todellakin ottaa selvää hyvistä tekijöistä. Kauneuskonsultti Beth Craigs, 21, halusi täyteläisemmät huulet ja kävi otattamassa täytettä ylähuuleensa. Joku meni kuitenkin täytteen laitossa pieleen, koska lopputulos oli karmaiseva. 

Craigs kertoo, että hän tunsi valtavaa kipua huulissaan operaation jälkeen, mutta oletti sen menevän ohitse. Näin ei kuitenkaan ollut vaan hänen huulensa turposi valtavasti ja kipu vain yltyi. 

- Kipu säteili leukaani ja kasvoihini, hän kertoo. 

Lopulta turvotus oli niin paha, että naisen ylähuuli oli aivan kova. Craigs joutui lähtemään lääkäriin, joka kertoi ettei reaktio ole todellakaan normaali. Koska naisella ei ollut mitään tietoa siitä, mitä ainetta huuliin oli laitettu, hän joutui turvautumaan steroideihin, jotta aine liukenisi pois. 

Hän haluaa kertoa oman tarinansa, jotta ihmiset eivät ottaisi täytettä huuliinsa. 

- Otin täytettä ensimmäistä kertaa ja löysin mielestäni hyvän tekijän Facebookin kautta. Varasin hänelle ajan, joka onnistui nopeasti. Kun kerroin hänelle olevani tyytymätön lopputulokseen, nainen vaikuttaisi poistaneen koko sivustonsa sosiaalisesta mediasta, Craigs kertoo Mirror-julkaisulle. 

View this post on Instagram

🙂

A post shared by @ bethcraigsx on

Lue myös: Hoidatko huuliasi oikein? Voit tietämättäsi edesauttaa niiden ikääntymistä

Lähde: Mirror

Uusimmat