Kuva: Shutterstock

Romanttisimmat horoskooppimerkit paljastettiin - löytyykö omasi listalta?

11.07.2018 18:15 - Reija Saarinen

Toiset ne vaan ovat luonteeltaan romanttisempia kuin toiset.

Tähtimerkkien edustajissa on erilaisia piirteitä. Niistä meille kertovat horoskoopit, jotka valottavat ihmisen ajatuksia ja luonnetta.

Thought Catalog päätti selvittää sen, mitkä horoskooppimerkit ovat niitä kaikkein romanttisimpia. Lopputulemassa on neljä merkkiä, joiden joukossa on muun muassa vaaka.

Mutta miten on, voitko olla samaa mieltä?

Leijona (23.heinäkuuta - 22. elokuuta)

Leijona on kaikista tähtimerkeistä se romanttisin. Hänellä on suuren suuri sydän ja hän arvostaa pitkiä ja onnellisia liittoja. Kun leijona todella rakastuu, ympäröi hän rakkaansa rakkaudella, lojaaliudella sekä uskollisuudella. Hän on valmis tekemään rakkauden puolesta mitä vain.

Härkä (20. huhtikuuta - 20. toukokuuta)

Härkä on tähtimerkki, joka saa kenet tahansa polvilleen romanttisilla eleillään. Hän on todellinen mestari romanttisissa asioissa. Härkä onkin se tyyppi, joka saattaa hyvinkin tehdä omalle rakkaalleen upean rakkauslaulun, jossa paljastaa syvimmät tuntonsa.

Vaaka (23. syyskuuta - 22. lokakuuta)

Vaaka on yksi romanttisimmista merkeistä. Hän on se, joka tuo elokuvista tutun, teen mitä tahansa rakkauden eteen -ajatuksen tosimaailmaan. Hän järjestää kynttiläillallisia ja suunnittelee yllätysmatkoja. Hän on se, joka kohtelee omaa kultaansa kuin kukkaa kämmenellä.

Rapu (21. kesäkuuta - 22. heinäkuuta)

Rapu saa rakkaansa olon tuntumaan siltä, että hän on maailman tärkein ja rakkain ihminen. Rapu nimittäin näyttää tunteensa avoimesti. Hän huolehtii rakkaansa perustarpeista, kuten ruokailusta, ja näyttää näin rakkautensa. Hänelle romanttiset elkeet ovat osa arkipäivää.

Lue myös: Mistä horoskooppimerkistä löydät sielunkumppanisi? Oma merkkisi voi paljastaa sen sinulle

Lue myös: Kenen kanssa sovit seksuaalisesti parhaiten yhteen? Horoskooppimerkki kertoo

Lähde: Thought Catalog

Uusimmat