Kuva: Shutterstock

Mitä lempiseksiasentosi kertoo luonteestasi? Katso osuuko oikeaan

02.07.2018 18:15 - Reija Saarinen - Luettu 162 kertaa

Jos tykkää esimerkiksi lähetyssaarnaajasta, on melko varmasti romanttinen luonne.

Jokaisella on oma lempiseksiasentonsa, ja yllättävää kyllä, se saattaa kertoa paljon myös ihmisen luonteesta.

Jos esimerkiksi nainen nauttii siitä, että hän on päällä, on hän todennäköisesti muutenkin parisuhteessa melko dominoiva luonne.

Miten on, tunnistatko näistä itsesi?

Lähetyssaarnaaja

Lähetyssaarnaaja on asentona intiimi ja mukava. He, joille tämä on lempiasento, ovat luonteeltaan romanttisia ja erittäin tunteellisia. He ovat usein erittäin avoimia ja kertovat rehellisesti kumppanilleen mistä pitävät.

Nainen päällä

Jos nainen nauttii eniten asennosta, jossa hän itse on päällä, on hän melko varmasti luonteeltaan hieman dominoiva. Hän pitää siitä, että homma on hänen hallinnassaan ja hän tietää, miten asiat johtavat. He ovat myös erittäin itsevarmoja oman kehonsa suhteen.

Doggy Style

Doggy Style on asento, jonka valitsevat useimmiten he, jotka nauttivat voimakkaasta ja villistä seksistä. Se sopii etenkin itsevarmoille naisille sekä miehille, joille peppu on mieluinen osa naisen vartaloa.

Lusikka

Lusikka on usein rakastavan henkilön valinta. Se sopii hänelle, joka haluaa olla lähellä rakastaan. Usein he ovat myös hieman laiskoja, sillä tämä asento ei vaadi suuria. Myös suojelevaiset ihmiset valitsevat tämän asennon muita useammin.

Lue myös: Seksiasento, josta et ole ehkä koskaan kuullutkaan - antaa todellista nautintoa

Lue myös: Rajua seksiä vai hellää rakastelua? Katso sinulle paras seksiasento horoskooppisi perusteella

Lähde: Daily Star

Uusimmat