Kuva: Shutterstock

Äiti ojensi lapsiaan ruokakaupassa - rankaisukeino aiheutti ristiriitaisia mielipiteitä

13.06.2018 17:45 - Katariina Auvinen

Kuuden lapsen äiti laittoi kaksi lastaan istumaan ruokakaupan käytävälle, jotta nämä rauhoittuisivat.

Jokainen vanhempi on erilainen ja kasvattaa lapsiaan parhaalla näkemällään tavalla. Kuuden lapsen äiti, Louise Palai, on vanhempi, joka on tarkka siitä, että huonolla käytöksellä on myös seurauksia. Palain kuitenkin yllätti muiden ihmisten mielipiteet, kun hän nuhteli lapsiaan ruokakaupassa. 

Palai haki kaksi lastaan koulusta ja otti jälkikasvunsa mukaan ruokakauppaan. Tytöt juoksivat kaupassa ympäriinsä eivätkä kuunnelleet äitiään. Huonosta käytöksestä Palai määräsi lapsensa istumaan ruokakaupan lattialle kymmeneksi minuutiksi. 

- Kerroin tytöilleni, että heidän pitää rauhoittua, mutta he eivät uskoneet. Toinen tytöistä melkein töytäisi kaupassa asioineen ostoskärryä. En menettänyt malttiani, mutta en voinut antaa heidän käyttäytyä sillä tavalla, äiti kertoo. 

Nainen otti kuvan lapsista, jotka istuvat päät painuksissa kaupan käytävällä. Palai kertoo, että hän otti kuvan sen vuoksi, että voisi näyttää sen myöhemmin lapsilleen, jos näin kävisi uudelleen. Äiti lähetti kuvan myös ystävälleen, joka latasi sen Facebookiin. Kuva lähti leviämään kulovalkean tavoin ja sai ristiriitaisia kommentteja. 

Jotkut vanhemmat ovat sitä mieltä, että äiti nolasi julkisesti lapsensa ja se voi aiheuttaa pysyviä traumoja. 

Palai ei kuitenkaan aio muuttaa kasvatusmetodejaan ihmisten mielipiteiden vuoksi. 

- Käytän metodia vain silloin, kun lapset ovat käyttäytyneet erityisen huonosti. Se on toiminut ennenkin, hän kiteyttää. 

Lue myös: Lapsensa menettänyt äiti joutui julmien kommenttien uhriksi - "Mikä ihmisiä vaivaa?"

Lähde: LADbible 

Kilpailut

Uusimmat