Kuva: Shutterstock

Opiskelija halusi kuunnella musiikkia koetta tehdessään - nerokas keino kerää ylistystä netissä

16.04.2018 17:15 - Iiro Myllymäki

Opiskelija otti kokeeseen mukaan kokonaisen vinyylisoittimen.

Kokeet saattavat olla hyvinkin stressaavia, ja näissä tilanteissa tuntuisi hyvältä idealta turvautua musiikkiin, joka rauhoittaisi mieltä tai piristäisi tunnelmaa. Eräs opiskelija keksi erikoisen tavan, joka mahdollisti hänelle musiikin kuuntelun kokeen aikana, vaikka puhelimien käyttö oli kokeen aikana kielletty.

Koska tämä nuorukainen ei voinut soittaa musiikkia puhelimestaan kokeen yhteydessä, hän päätti raahata mukanaan kokonaisen vinyylisoittimen ja muutaman vinyylin. Opettaja Eric Saueracker jakoi Twitterissä kaksi kuvaa opiskelijan keksinnöstä. Kuvista näkee, että kyseinen oppilas kuuntelee vinyyliä nappikuulokkeilla koetta tehdessään.

(kuva: Twitter)

Twiitissä opettaja Saueracker kirjoittaa, että nuorukainen oli valikoinut koemusiikikseen Kanye Westin tuotantoa. Miehen twiitti on lähtenyt leviämään hurjaa vauhtia, ja sillä on tällä hetkellä yli 670 000 tykkäystä. Kommenteissa monet ovat ylistäneet opiskelijan nerokkuutta. Opettaja on jatkotwiitissään kertonut, että vinyyliä kuunnellut opiskelija päätyi saamaan kokeesta hyvän arvosanan. Liekö tämä ollut musiikin ansiota?

(kuva: Twitter)

Lue myös: Äiti järkyttyi Ikeasta ostamastaan "sinisestä" WC-istuimesta - tyttären havainto sai netin nauramaan

Lähde: Metro.co.uk

Uusimmat