Kuva: Shutterstock

Sulaa hulluutta? Kuvasarja Instagram-mallin hurjasta kuvaustilanteesta leviää netissä, katso

12.07.2018 11:45 - Elisa Jalasjoki

19-vuotias Katarina Zarutskie joutui hain hyökkäyksen kohteeksi valokuvatessaan itseään haiparven keskellä.

19-vuotias Instagram-vaikuttaja Katarina Zarutskie, ei turhia arkaillut päättäessään Bahaman lomallaan hypätä viiksihaijoukon keskelle, tavoitteenaan täydellinen Instagram-kuva. 

Zarutskie sai kuitenkin oppia kantapään kautta, ettei kaikkia villeimpiäkään kuvausideoita aina kannattaisi toteuttaa. Vastoin poikaystävänsä sekä tämän perheen varoituksia, Zarutskie liittyi haiden joukkoon - ja sai ikävän arven ranteeseensa. 

- Aiempien tietojeni perusteella tiesin, että viiksihait ovat tyypillisesti hyvin vaarattomia. Olen nähnyt lukuisilla ihmisillä Instagramissa kuvia niiden kanssa, Zarutskie kertoi BBC:lle. 

Totuus kuitenkin on, että mikäli viiksihait kokevat olonsa uhatuksi, myös ne käyvät päälle. Näin tapahtui myös Zarutskien tapauksessa. 

- Makasin selälläni kun hai hyökkäsi ja puri minua ranteesta. Hän piti rannettani suussaan ja tunsin kuinka tämän hampaat pureutuivat ihooni, Zarutskie kuvailee tilannetta. 

Instagram-tilinsä yksityiseksi muuttanut Zarutskie selvisi tilanteesta kuitenkin lähinnä pelkällä säikähdyksellä. People -lehden tietojen mukaan kaunotar sai kuitenkin tikkejä ranteeseensa. 

- Olen onnekas kun minulla on vielä käteni tallella. On uskomatonta kuinka rauhallisena pysyin tilanteesta huolimatta.

Hain hyökkäystilanteen pääset katsomaan alla näkyvästä vasemmanpuoleisesta kuvasta.  Kuvan Zarutskin arvesta pääset katsomaan myös klikkaamalla tästä.  

Lue myös: Instagram poisti homoparin suutelukuvan, ihmiset raivostuivat: "Oksettavaa toimintaa"

Lähde: People

Uusimmat