Kuva: Instagram

Jennin polkupyörä lähti vorojen matkaan - hankki pyöränsä itse takaisin

17.07.2017 13:45 - Katariina Auvinen

Sosiaalinen media todisti taas voimansa, kun naisen pyörä varastettiin.

Kenenkään päivä ei muutu yhtään paremmaksi, jos huomaa työpäivänsä jälkeen polkupyörän lähteneen vorojen matkaan. Tunteja vain sen jälkeen, kun Englannin Bristolissa asuva Jenni Morton-Humpreys oli lukinnut pyöränsä, hän huomasi sen varastetuksi. Kekseliäs nainen ilmoitti kadonneesta pyörästään kadonneita pyöriä etsivällä Facebook-sivulla. 

Ei aikaakaan, kun joku tarkkasilmäinen ihminen oli linkannut Morton-Humpreysin ilmoituksen alle myynti-ilmoituksen. Ilmoituksessa varas myi naisen edellisenä päivänä varastettua pyörää. Morton-Humpreys otti yhteyttä myyjään ja sopi ajan, jolloin hän tulisi katsomaan pyörää. 

Omistaja pelkäsi, että varas ehtisi myydä pyörän ennen poliisien tulosa, joten hän päätti ottaa ohjat omiin käsiinsä. Kun Morton-Humpreys oli varmistunut siitä, että pyörä todella oli hänen, hän lähti koeajolle. Hän kysyi varkaalta, voisiko tämä pitää hänen sytytintään, tupakka-askiaan ja avaimiaan. Kun varas suostui, nainen lähti pyöräilemään vimmattua vauhtia pois. 

Sytytin nimittäin oli rikki, tupakka-aski tyhjä ja avaimet varas oli itse tehnyt hyödyttömäksi sen jälkeen, kun tämä oli sahannut lukon rikki. Näin Morton-Humprey sai oman pyöränsä takaisin. Jotain positiivista tästäkin asiasta oli, koska omistaja huomasi varkaiden korjanneet pyörästä muun muassa etuvalon. 

Lue myös: Jaydin,4, käsittelee motocross-pyörää paremmin kuin monet aikuiset - katso video

Lue myös: Fredrika, 25, pyöräilee yksin ympäri maailmaa - Matka kestänyt jo kaksi vuotta

Lähde: Indy100

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat