Voita iPad sekä Viaplayn leffat ja sarjat vuodeksi!

Kun viihde-elämästäsi on tullut tylsän ennalta arvattavaa. Kun et löydä tuhansien leffojen ja satojen sarjojen seasta sitä oikeaa… Ota yhteyttä KISSin viihdeoraakkeleihin. He tekevät sinulle syväluotaavan viihdeanalyysin ja osaavat suositella Viaplayn koko perheen viihdeohjelmistosta juuri sinua koskettavaa sisältöä, jota voit katsoa missä haluat.

Pääpalkintona Viaplayn leffat ja sarjat vuodeksi, sekä Apple iPad -tabletti!

Osallistu kilpailuun Jaa kilpailu Facebookissa

Elokuvia, sarjoja ja lasten suosikkeja. Striimaa tai katso offline-tilassa – missä ja milloin vain. Lopeta milloin haluat.

Saat Viaplayn nyt DNA:lta. DNA TV Hubilla saat Viaplayn ja 4000 muuta sovellusta televisioosi. DNA TV -sovelluksella lempiohjelmasi kulkevat mukana ihan missä itse haluat.

Tutustu tarjontaan täällä

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika 11.02.2019 – 01.03.2019 (07 - 09) klo 13:00. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 6 kpl leffavuokrauskoodi + Viaplay leffat ja sarjat koodeja 2kk. Palkinnon arvo n. 20,00 €. Lisäksi kaikkien radionova.fi sekä kiss.fi sivuilla osallistuneiden kesken arvotaan yksi pääpalkinto, Apple iPad Wi-Fi (2018) sekä vuoden Viaplay leffat ja sarjat -katseluoikeuden. Pääpalkinnon arvo n. 490,00 €. Palkintoa ei voi lunastaa rahana. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Katso yleiset kilpailusäännöt.