Voita kuumimmat pikkujoulubileet seurueellesi!

Pikkujoulukauden rennoimmat ja kuumimmat bileet pidetään Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa!

Jaa kilpailu Facebookissa

Ilmoittaudu mukaan ja voit voittaa seurueellesi mahtavat bileet Långvikin Beach House Partyissa, missä ruoka, ohjelma ja puitteet tuovat auringon keskelle pimeintä talvea.

Jätä yhteystietosi ja juontajat saattavat soittaa juuri sinulle! Sinun tulee tunnistaa annetuista ääninäytteistä, mistä kuumasta kesähitistä on kyse. Mitä lyhyemmästä ääninäytteestä tunnistat biisin, sitä suuremmalle seurueelle voitat bilepaketin!

#beachhouseparty #langvikhotel

Valitse mitä palkintoa lähdet tavoittelemaan:

Täytä yhteystietosi

* pakollinen kenttä

Odota hetki.

Kiitos!

BEACH HOUSE PARTY ALK. 10€/HLÖ:

08.00-20.00Trooppinen kylpylä avoinna
11.00-21.00Lähdöt Labyrintiin
21.30-24.00Bileet / Illan esiintyjä Mikko Pohjola
24.00-04.00Kuumat jatkot Jake's Clubilla
07.00-24.00Game Center
TBACinema
Tutustu ohjelmaan tarkemmin ja varaa paikkasi täältä

Långvik Facebookissa ja Instagramissa

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika: 02.10. - 27.10.2017. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 4 henkilöä, jotka pääsevät kisaamaan taajuudelle palkinnosta. Juontajat soittavat ilmoittajalle lähetyksestä. Kisailijoille annetaan ensin 1 sekunnin pituinen näyte kesäbiisistä. Jos he tietävät mikä biisi on kyseessä, voittaa isoimman palkinnon (Beach House Party liput + ruoka + yksi meno-paluu pääkaupunkiseudulla 10 henkilölle. Arvo 670,00 €). Jos biisiä ei tunnista sekunnin mittaisen näytteen perusteella, soitetaan näytettä 5 sekunnin ajan, mutta palkinto pienenee (Beach House Party liput + ruuat Långvikissa 6 henkilölle. Arvo 282,00 €). Jos biisiä ei tunnista 5 sekunnin mittaisen näytteen jälkeen, niin juontajat soittavat 10 sekunnin pituisen näytteen biisistä, jolloin voi voittaa pienimmän palkinnon (Beach House Party liput + ruuat Långvikissa 4 henkilölle. Arvo 118,00 €). Ainoastaan 1 sekunnin perusteella arvatun biisin palkintoon sisältyy matkat pääkaupunkiseudulla. Palkinto on voimassa 10.12.2017 asti. Palkinto on käytettävä yhdellä kertaa. Paikkoja on rajoitetusti Beach House Party -viikonlopuille. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Katso yleiset kilpailusäännöt.