KISSin ja Kauppakeskus Jumbon

Jaa Facebookissa

Se on sitä muotia eli fashionia, sillä kauppakeskus Jumbon Fashion Week on täällä taas. Nyt sinulla on mahdollisuus päivittää kevättyylisi päästä varpaisiin ammattilaisen opastuksella. Osallistu kisaan ja voit voittaa stailauksen valitsemassasi Jumbon liikkeessä 12. toukokuuta!

Jumbo Facebookissa Jumbo Instagramissa

Valitse myymälä, jossa haluaisit saada kokonaisvaltaisen stailauksen

Jätä vielä yhteystietosi tähän

* pakollinen kenttä

Odota hetki.

Kiitos!

huipentuu muodin loisteeseen kauppakeskus Jumbossa lauantaina 12.5. klo 11-15!

KISSin iltapäiväjuontaja Jenni Haapala on paikan päällä Jumbossa juontamassa tapahtumaa ja muun muassa haastattelee liikkeiden edustajia kevään kuumimmista trendeistä.

Luvassa myös pikastailauksia kahden muotibloggaajan, Anna Vihervaarasta sekä Kriseldan avustuksella Jumbon keskusaukiolla, tarjouksia sekä liikkeiden järjestämiä kilpailuja. Kevätmuoti odottaa sinua, tule paikalle!

Psst, äitienpäivälahjavinkki: Anna äidin valita

Jumbon kauppakeskuslahjakortti

Lue lisää

Kauppakeskus Jumbo on monipuolinen ostospaikka Vantaalla Kehä III:n laidalla Vantaanportissa, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

120 erikoisliikettä; 45 muodin liikettä, 26 kahvilaa ja ravintolaa sekä 4 600 ilmaista parkkipaikkaa tarjoavat väljät ja miellyttävät puitteet ostoksille ja viihtymiselle. Jumbosta löydät K-citymarketin, Prisman, Alkon, täyden palvelun Stockmann-tavaratalon sekä paljon muuta. Jumbosta saat kaiken tarvitsemasi.

Kauppakeskus Jumbo

Vantaanportinkatu 3, 01510 Vantaa
Vantaanportti
Info puh. 09 7744 6068
jumbo.fi

Kauppakeskuksen aukioloajat

Ma-la 9-21, su 11-18

Hypermarketien aukioloajat

(Prisma ja K-citymarket)
Ma-su 7-23

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika 16.04.-06.05.2018. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan stailaus valitsemassaan Jumbon myymälässä sekä kolme (3) kpl 200 euron arvoista Jumbon kauppakeskuslahjakorttia. Palkinto tulee lunastaa 12.5.2018. Palkinto ei sisällä matkakuluja eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Katso yleiset kilpailusäännöt.