Uusimmat

Niin sanotut yksisarvishiukset maagisissa väreissään ovat menneen talven lumia. Nyt värit ovat siirtyneet silmämeikkiin.
Toinen trendeistä on erityisen suloinen sydän -ja tähtikuvioineen. Vai ihastutko enemmän vihreän katseen voimaan?
Muun muassa High School Musical – ja Spring Breakers -elokuvista tuttu näyttelijä-laulaja Vanessa Hudgens tietää todellakin kesän trendit.
Supersuosittu kauneuslehti näkee helpoissa "tarrakulmakarvoissa" ainesta seuraavaksi kulmakarvatrendiksi.
Kanadalainen stylisti on kehitellyt pizzalta näyttävän kampauksen.
Mitä kauden morsiamet ja sulhaset toivovat hääpäivältään esimerkiksi tyylinsä ja tarjoiluiden osalta? Katso vastaukset tuoreesta selvityksestä.
Kuparisilmät ovat muodissa kesällä. Meikkitaitelija kertoo, miten valitset oikean kuparin sävyn oman ihonsävysi perusteella.
Pakarat pääsevät pian taas vilkkumaan shortsien alta, sillä kyseinen villitys on palaamassa ensi kesäksi.
Näyttelijä Sienna Miller tunnetaan näyttelijänlahjojensa lisäksi upeasta ulkomuodostaan sekä pettämättömästä tyylitajustaan.
Suomalaismeikkaaja Stella Sirosen höyhenkulmakarvat innoittivat yhdysvaltalaisnaista leikittelemään kulmakarvoillaan. Lopputulos on kerännyt tuhansittain tykkäyksiä Instagramissa.
Monissa väreissä hehkuvat marmorihuulet villitsevät nyt Instagramissa.
Tänä kesänä farkuissa saa olla näyttävyyttä. Kokosimme yhteen kahdeksan kauneinta mallia.
Yksi kesän ensimmäisistä ja tunnetuimmista festareista maailmalla on Coachella-tapahtuma. Festivaaleilla nähtiin huippuartistien ohella myös kattava läpileikkaus kesän 2017 ajankohtaisimmista trendeistä.
"Sulkakulmakarvat" ylittivät uutiskynnyksen myös Teen Vogue -sivustolla.
Jos leopardin turkista tuttu laikutus kuulostaa liian rohkealta omiin hiuksiin, löytyy värjäysvillityksestä myös vähemmän huomiota herättävä versio.
Uusimmassa kynsitrendissä olennaisinta on kynnen pitkä ja terävä malli.